Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nightbuterflyy

miala tak ktoras z was?

Polecane posty

A co ma jedno z drugim wspolnego. Jak czujesz ze nie mozesz sie wysikac to radze wziasc furalgin . pzdrawiam

moge sie wysikac ! tylko tak dziwnie sie czuje sikam normallnie co chwile zawsze rano jak najpierw szlam sie umyc zrobic kawe to teraz biegiem lece do lazienki sie zalatwic

Podejrzewam , ze w zwiazku z tym chcesz zadac najslawniejsze pytanie na kafe " Czy jetsem w ciazy" ? :O Mysle, ze nie jestes bo czetso sika sie dopiero w 3 trymestrze kiesdy macica uciska pecherz.

jagoda zjadlas wszystkie rozumy??? na poczatku ciazy tez sie czesto sika czeste oddawanie moczu jest jedna oznaka ciazy !:O

:D :D :D a gdzie Taka madrosc wyczytalas? Ja bylam w ciazy nie siklaam czesto na poczatku a ja chyba lepiej wiem , prawda?

Mam dwójkę dzieci a cześciej sikałam dopiero pod koniec ciąży :D Musisz często siusiu? Zrób badanie moczu, może masz infekcje pęcherza.

najmadrzejsza jestes hahaha kazdy inaczej ciaze przechodzi ale z tego co widac to dla ciebie kazda jednakowa nie umiesz odpowiedziec to wyjdz z tad i nie zasmiecaj mi topiku swoimi madrosciami pa!

A boli cię brzuch? Masz podwyższoną temperaturę? A piecze cię przy siusianiu? Bo to wszystko wskazuje na zapalenie pęcherza. Zrób ogólne badanie moczu.

Widze ze chcesz koniecznie usłyszec że prawdopodobnie jestes w ciąży? Nikt tu Ci tego nie powie niestety. Ile masz do terminu @? Wiem co czujesz bo ja 2 razy starałam sie o dziecko i też wpatrywałam sie w swój organizm. Moge ci tylko poradzic cierpliwość. Kup sobie test ciążowy - w Rossmanie sa tanie a dobre (jakies 6-7zł) i wtedy bedizesz wiedziec. Mi wykazało ciaze 5 dni przed terminem @. A pierwsze moje objawy to to że mi wszystko śmierdziało.

Jesli temp utzymuje sie na wysokim poziomie to mozesz byc w ciazy ale jesli zacznie spadac to bedziuesz miec okres. zrob test i nie nuuudzzz

ja jestem w 14 tyg i tez czesto oddaje mocz ale miałam operacje nerki w zeszłym roku i podejrzewam ze to moze byc przyczyną. Ale na kazdych testach ciązowych które zamieszczane sa na stronach internetowych jest zamieszczone pytanie czy czesto oddaje sie mocz trakze to nie jest wykluczone ze w pierwszych tygodniach ciązy moze byc jako objawa

Ty tez stad wyjdz i wroc do szkoly!!! Mam nadzije , ze nie jestes w ciazy bo glupia jak but jestes. z tad* -----:O no ludzie, Ty chociaz podstwaowke skonczylas ? Czy od razu myslalas o zafasolkowaniu? :O

Gość gość
5[zgłoś do usunięcia] nightbuterflyyjagoda zjadlas wszystkie rozumy??? na poczatku ciazy tez sie czesto sika czeste oddawanie moczu jest jedna oznaka ciazy !Jagoda ma rację to po 1...Po 2 ewentualne (małe) parcie na pęcherz występuje 6tygodni po zapłodnieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nightbuterflyy a mierzyłaś tempkę codziennie przez kilka cykli? wtedy masz pkt odniesienia do innych cykli.. jeśli nie to ta temp. Ci NIC A NIC nie da :)

Gość wiarabar
O chooj ,jak czytam te bochomazy JAGODA369 to zbiera mi sie na wymioty.A moze jestem w ciazy ???hahah wszystko wiedzaca JAGODA ty sie lepiej dzieckiem zajmij a nie przesiadujesz na forum i farmazony pierdzielisz.bo jak ktos w ogole glupi jak but to wlasnie ty

zgadzam się z poprzedniczkami na początku ciąży nie oddawałam moczu jakoś częściej, jeśli już to było niezauważalne. A co pół godz. to nie jest normalne, albo dużo piłaś albo coś z pęcherzem w każdym cyklu przed @ chodziłam częściej do toalety, ale nie aż tak

Ja niestety przez całą ciążę, a właściwie obie biegałam do toalety jak najęta. Doprowadzało mnie to do szału i było bardzo męczące. Nawet do sklepu osiedlowego nie mogłam wyjść żeby nie zaliczyć tam kibelka. Było to tak męczące i dokuczliwe, że na trzeciego malucha się nie zdecyduję. Zamiast się zastanawiać czy to ciąża to zrób test, albo poczekaj te kilka dni na miesiączkę, przecież już i tak nic nie zmienisz. Ćwicz cierpliwość, bo przy dzieciach będzie Ci potrzebna:)

Gość dobrohna80
ja na początku ciąży raczej nie sikałam więcej - dopiero od drugiego trymestru się zaczęło. a może to faktycznie jakaś infekcja pęcherza, bakterie w moczu czy coś takiego? najlepiej zrób test ciążowy na potwierdzenie, czy w niej nie jesteś, a potem zrób sobie badanie moczu - zawsze to coś wyjaśni. poza tym staraj się sporo pić, bo to pomaga oczyścić pęcherz. nie wstrzymuj też moczu i możesz sobie kupić jakiś suplement diety z żurawiną i witaminą C np. prouro (zakwasza mocz, a dzięki żurawinie bakteriom ciężej przetrwać w pęcherzu).

Gość taka jedna mama ;)
ja sikałam często ale nie pamiętam od którego tygodnia, na pewno po 1 trymestrze :)

Jagoda - odnosnie sikania - to ze Ty nie sikalas to nie znaczy ze jestes wyrocznia od sikania w ciazy!! Ja od 2 m-ca sikam czesto, co godzine lub czesciej i kilka razy w nocy wiec nie piernicz glupot chodzaca encyklopedio

Gość la madame khóhik
up