Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harne

jak ratować związek?? POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość Harne

Witajcie, mam pewien problem ... Dziewczyna z ktora jestem 2 lata zwatpila... mowi mi ze mnie kocha ale ta milosc słabnie i ona szczerze watpi ze nam sie uda... dała mi ostatnia szanse ale ona w to watpi... głownym problemem jest to ze nie mamy wspolnych znajomych... ale znajomi by byli tylko ze jej przyjaciolka ktora mnie notabene z lekka nie lubi (bo jestem inny i nie słucham tak jak ta przyjaciolka metalu) nie przepada za towarzystwem w jakim ja sie otaczam. W poniedziałek ze mna zerwała, a we wtorek wrociła i wszyzstko zaczeło wychodzic na prosta, ale przyszła noc u tej przyjaciolki i ona znowu zwątpiła... nie wie czy tego chce... jej miłsc nagle zaczeła do mnie słabnąc mimo ze mnie kocha... powiedzcie mi najlepiej dziewczyny a czym mam to zjesc i jak mam sie za to zabrac ??

jak na moj gust to ta jej ''przyjaciolka'' cos kreci i chyba chce was sklocic... celowo przyjaciolke ujelam w cudzyslow, bo normalna przyjaciolka nie nastawialaby swojej przyjacilki przeciwko swojemu chlopakowi...

wiem jakie sa takie ''przyjaciolki'' i naprawde niektore dziewuchy potrafia byc wredne i zaklamane, wiem to z walsniego doswiadczenia. ''przyjaciolki!!''

Gość Harne
najlepsze jest to za ta "przyjacilka" udziela jej rad, zadaje jej pytania jakby była alfa i omega w kwestii miłosnej, a prawda jest taka ze ona nie miala nigdy chłopaka... ja mam 19 lat moja dziewczyna ma 17... co ta "przyjaciolka" napisała mi "musicie sie rozejsc"...

Mi też pierwsze co się rzuciło w oczy to TA PRZYJACIÓŁKA, która chce dawać dobre rady Twojej dziewczynie, a najlepiej kontrolować jej życie. Więc trza ją... Ukatrupić. ;)

młodzi jeszcze jesteście.... ale skoro dla niej ważniejsza jest przyjaciołka, to niech sobie z nią życie układa, może przejrzy na oczy po jakimś czasie, z tym, że po tym czasie Ty możesz mieć już inną "babkę"

no to ewidentnie to wina tej przyjaciolki.. albo chce miec to swoja dziewczyne na wylacznosc, jest o nia zazdrosna (nie sugeruje tu ze musi byc lezba) albo ty sie jej podobasz i chce cie odbic albo nie moze przezyc ze nie miala nogdy chopaka i nikt sie nia nie interesuje i swojej przyjaciolce tez chce to odebrac ... takie dwulicowe dziołchy sa do wszystkiego zdolne

Gość Harne
Gdybym mogł to zrobiłbym to bez namysłu.. ja wiem ze jestesmy młodzi... ze całe zycie przed nami... czy razem czy osobno... ale kurde az chce sie ratowac ten zwiazek... przez cały czas bylismy w sobie zakochani, wpatrzeni w siebie... poznała ta swoja przyjaciolke, ktora notabene zna krocej ode mnie i juz zaczelo sie wszystko walic... a teraz doszlo do takiej sytuacji, gdzie ja osoba ktora w tych sprawach jest badz była obeznana zwatpiłem w swoje dzialania...

Gość Harne
tez mi sie cos przypomnialo... jak mnie zostawiła w poniedziałek i powiedziała to tej przyjacioleczce to ona sie ucieszyła i powiedziała ze w koncu beda mogły razem chodzic do pubow i na koncerty... a jak sie zeszlismy to juz zaczeła marudzic ze to jej decyzja ona tego nie bedzie komentowac

Gość tzytzaty Jatzek
tez masz problem, daj ultimatum swojej dziewczynie, albo bedzie chodzic z grubym czarnym schabem na turbo metalowe koncerty i sluchac jej rad, albo zostaje z Toba, jestes mlody wiec pierdol caly system skoro Twoja wybiera pseudo przyjaciolke

Gość Harne
nie moja wina ze ma głupi charakter i nikt jej nie chce... w dodatku uroda tez nie grzeszy ale to walic... nie jest w moim typie po prsotu... skoro zazdrosci to niech sie nie wpierdziela tam gdzie nie ma... ale najlepsze jest to ze moja dziewzcyna nie widzi tego ze ona jej takie rady daje... pytanie czy jest szansa aby ten zwiazek uratowac... stwierdzenia ze ona mnie kocha ale ta milosc słabnie... jak mam to interpretowac ?? albo to ze nie wierzy ze nam sie uda

Gość tzytzaty Jatzek
zadaj jej proste pytanie co jest dla niej wazniejsze, milosc czy pseudo zazdrosna przyjazn

Gość Harne
zapytałem inaczej... czy wybiera pomiedzy mna a przyjaciolka... ona mi odpowiedziała ze tak by tego nie nazwała... to k**wa rece mi opadły

Gość tzytzaty Jatzek
to urwij kontakt, nie odbieraj nie odpisuj, badz twardy, jak jej nie zmieknie rura, tzn ze ma wyjebane na Ciebie

Gość Harne
no tak mi sie wydaje ze własnie jest tak jak napisałes... ze ma wy**ane... ale z drugiej strony ja chciałbym to uratowac...

Gość Harne
jak mi mówiłą nie chciala sie ze mna całować bo czuła taka wewnetrzna niechec... i przed jej wyjazdme na wakacje (dowiedziałem sie o tym po powrocie) miała mnie dosyc...

Gość tzytzaty Jatzek
im bardziej bedziesz sie staral ratowac- tym gorzej bedziesz sie czul, az w koncu dojdzie do tego, ze bedziesz prosil, jeczal itp - gorzej dla Ciebie jesli to prawdziwa milosc, to nikt nie powinien miec na nia wplywu, nikt inny jak Ty, zadne slowa przyjaciolki z dupy by sie nie liczyly, jakby na serio Cie kochala to by juz dawno powiedziala przyjaciolce "wypierdalaj nie mieszaj sie w moj zwiazek"

Gość Harne
włąsnie jestem po rozmowie z nia... o dziwo zadzwoniła...rozmawialem z nia dosyc długo... powiedziałem jej co myśle powiedziałem też co myśle na temat przyjaciolki i tego co mi i jej powiedziała... ona teraz nie wie kogo wybrac czy mnie czy przyjaciolke... ja jej tego wyboru nie dałem, widocznie dała go ta best friend... albo ona sama... nie ukrywam ze zalzy mi na tymn zwiazku, ale im bardziej widze jej pdejscie tym co raz mnie zaczyna mi zalezec... od kiedy osoba trzecia ma prawo sie mieszac w zwiazek ?? pytam od kiedy ?? cała jej rodzina jest za mna: brat, mam, tata, ale nie słowo przyjaciolki jest wazniejsze... jezeli wybierze przyjazn z nia to chyba bede zyczyc jej szczescia, a ja i tak wiem ze ta przyjazn długo nie wytrzyma... teraz przyjaciolki, lekko sie pokloca i zaraz najezdza na moja dziewczyne... czy taka jest przyjazn ?? no coz czas pokaze... zobaczymy jak to sie ulozy... ona nie wie czy chce ze mna byc...

Gość tzytzaty Jatzek
nikt nie ma prawa zaklocic milosci i tyle widocznie jej nie bylo z jej strony, skoro ona sie zastanawia, jakby mi tak powiedziala, to bym powiedzial, ze ulatwie jej wybor i niech se uklada zycie z przyjaciolka

Gość Harne
ciezka sprawa... zrozumiec dziewczyny... mowie jej tez ze jezeli chce aby ten zwiazek przetrwał to niech wyciagnie tez reke, niech pokaze ze jej zalezy... ona powiedziała ze zobaczymy... ale postara sie... nie postaram sie, jest albo tak albo nie... proste... kurde dziewwczyny badzcie jakies łatwiejsze ?? mowcie od razu co wam lezy na sercu, anie takie ceregiele...

Gość Harne
ey no dziewczyny ja tu na prawde potrzebuje porad...

Gość sanderek
Jestem facetem :D i znam taką sytacje, 3 osoba wcinająca się w związek, najlepszym wyjściem by było zgadać się w trójke i wyjaśnić tej przyjaciołeczce jakim prawem wbija się w wasz związek, druga opcja ostro pogadać z dziewczyną na powaznie czy warto rozwalić wasz związek dla wątpliwej przyjaźni która jak widać niszczy was, opcja nr 3 jeśli pozostałe nic nie dadzą to powiedzieć jej że jeśli woli przyjaciółke to niech z nią będzie i już.

Gość Zuzia2010
do Harne Spotkaj się ze swoją dziewczyną i niech przyprowadzi tę swoją psiapsiółkę. Jak już będziecie razem to złap tę zdzirę za kudłu, przystaw pięść go gęby i powiedz krótko: Odpiierdol się szmato od nas bo ci całą klawiaturę wyprostuję na płask i żaden metal ci tego nie zmieni, więc haewy od nas obojga. A do swoje: Choć słoneczko już ta zdzira przykrości ci nie zrobi.

Gość Harne
a więc jestem po spotkaniu z dziewczyna... gadąłem z nia... doszlismy do kilku konkretow...dalismy sobie okres probny... tylko jest jedno ale ta jej przyjaciolka... juz z nia gada i juz czuje ze sie wszystko j**ie...i jak to ratowac skoro taki ktos mi miesza w zwiazku ??;/

Gość Zuzia2010
Kopnij ją w tyłek. Skoro koleżanka dla niej więcej znaczy.

Gość Harne
szczyt zajebistiści xD szczyt wszysztkiego xD dała mi czas do 17 xD ze stwierdzeniem, że ona też sie będzie starać, tylko jest jedno ale... ona sie nie stara... ma takie samo podejscie xD czy w dwa tygodnie się coś zmieni ?? wątpie... co o tym sadzicie xD

Gość to okrutna zabawa uczuciami

Gość Harne
dokładnie, zabawa uczuciami... gdzie się podziały te normalne dziewczyny ?? Robi mi nadzieje ze sie moze uda... ale podkreslam moze... ale czy dwa tygodnie sa w stanie cos zmienic ??

Gość Harne
Tez tak sadze xD