Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

MOJA HISTORIA ...

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem 3 lata ... mam wrazenie ze juz mu na mnie nie zalezy tak jak kiedys, czy to mozliwe ze po tak krotkim czasie wdarla sie do zwiazku rutyna ? nie piszemy juz do siebie tysiace smsow jak kiedys, bo zwykle o wszystko sie klocimy, o byle co, nawet o to ze jak sie spotykamy nie mamy juz o czym ze soba rozmawiac.. nie piszemy do siebie codziennie dobranoc, nie mowimy i nie piszemy do siebie milo i czule jak kiedys.. juz nie pamietam kiedy ostatnio powiedzial mi ze mnie kocha albo napisal ze teskni.. jak sie spotykamy, to zawsze dochodzi do sexu... moze on tak okazuje swoje uczucie i tesknote ? on twierdzi ze jak ludzie sa ze soba tak dlugo, to juz sie wie ze druga osoba kocha i nie trzeba tego powtarzac, a ja uwazam ze wlasnie trzeba co jakis czas okazywac uczucie... co wy o tym myslicie ? co mam robic ?

Gość Harne
tak troche dziwnie to wyglada... gosciu tak jakby miał na ciebie olew... ale jak sie spotykacie to dochodzi do sexu... czyli jakby mu chodzilo tylko o jedno... wez z nim szczerze pogadaj o co mu chodzi... jak on to widzi... czy chce byc z toba... albo poszukaj przyczyny tej zmiany zachowania...

Gość sylica11
To normalne, naturalna kolej rzeczy. Czyli rutyna.

Gość Zuzia2010
Po 3 latach to chyba jesze nie rutyna. Ja po 20 nie nudzę się. Ale sama o to dbam, bo mnie zależy. Widać tobie nie zależy i się nie starasz. Jak do ognia nie dorzucisz drewna, to się wypali. Ale jak chcesz żeby szybciej zgasł to polej go wodą.

Gość rttreret
Ty chcesz żeby po 3 latach była tak, jak kiedyś? To niemożliwe. haha

Gość Angela*.
on okazuje ci uczucie poprzez przepychanie twojej pochwy, nie narzekaj. Czułe Smsy to on może pisać do innej, której jeszcze nie zaliczył.

Gość Amy bany
nie zalezy mu , uważa Cie za kogoś o kogo nie trzeba sie juz starać :(

Gość tarara
a ja mam dokladnie tak samo po roku

Gość tarara
tylko moj przez zmeczenie- nie wiem czy prawdziwe czy udawane nawet seksu unika dosyc czesto

no to u mnie jest tak ze nie unika on sexu, uwielbia go ... ale mi brakuje tego co bylo kiedy jeszcze nie sypialismy ze soba... inaczej bylo, inna milosc... teraz nasze relacje i nasza milosc opieraja sie raczej wylacznie na jednym...

Gość ta
To znaczy co jest inaczej? Nie mówi że kocha? Nie przytula? Nie pięści uszka? Nie gładzi włosów? Nie patrzy czułym wzrokiem?

bo tak to jest kiedy ma sie sex bez zobowiazan i co ztego ze jestescie para, w kazdej chwili kazde moze odejsc ogranicz spotkania nieco i wspolrzycie, niech nie bedzie tak ze bedzie mogl sie sexic na kazde zawolanie ze kazda randka bedzie sie do tego ograniczala, jak go chwile przytrzymasz bez tego zobaczysz jak znow zacznie w kolo ciebiue biegac, aha a na randkach nie musisz go za mocno trzymac na dystans, jakis buziiak czy przyulanie jest ok, niech bedzie tak jak tego tobie potrzeba.... P.S. jesli sie facet sprawdzi to w nagrode mozesz sie z nim pokochac, ale zaraz potem powrot do terapii:P:P:P

Gość crazy little lady
U mnie to samo było. Jesteśmy razem 2,5 roku. Ciagłe kłótnie w ogole brak czułych smsów powodowały,że już była mowa o rozstaniu. Po prostu oboje porozmawialismy o tym. Znowu zaczeliśmu się starać o siebie zabiegać. Od tamtego czasu jest między nami dużo lepiej.

ta To znaczy co jest inaczej? Nie mówi że kocha? Nie przytula? Nie pięści uszka? Nie gładzi włosów? Nie patrzy czułym wzrokiem? -nie. ale mowi czesto o naszej przyszlosci. chce juz ze mna byc na zawsze. i wlasnie to mnie dziwi ze tak sie zachowuje jakby juz mu nie zalezalo, ale chce ze mna byc i nie w glowie mu inne...