Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam powazny problem

jak dowiesc kto wkradl sie na poczte email,i bawi sie moimi i mojego bylego ucz

Polecane posty

Gość mam powazny problem

mam powazny problem, ktory nie daje mi normalnie funkcjonwac, a wiec tak.... potrzebuje sprawdzic , wogole czy sie da??? ktos wkradl sie na poczte email mojemu bylemu facetowi , i teraz on na mnie to zwala, co najgorsze, opowiada na mnie bardzo zle, ale najlepsze jest to .... ze , ja jakis czas temu pisalam do niego na maila, chcialam porozmawiac i napisalam dlugi list , nawet dorzucilam mu nasze wspolne zdjecia ... i o dziwo odpisal , ale cos mi sie nie podobalo , nie w jego stylu, chodzi o interpunkcje , wskazywaloby na kobiete, jak zadzwonilam do niego powiedzial ze na poczte maila juz dawno nie wchodzi bo hasla nie ma (chyba ktos sie wkradl?) i ze ma nowy email. .... dodam ze ja naprawde osobiste rzeczy na tamtego emaila pisalam i z 4 razy odpisywal mi ten ktos , przestal po tym jak napisalam ostatni raz"ze przykro ze ktos sie bawi czyimis uczuciami i wkrada sie na czyjas poczte" i na tym koniec... chcialabym dowiesc kto to moze byc, bo podobno on teraz na nasza klase wejsc tez nie moze , i o to mnie oskarza ,a ja nawet nie wiem co u niego na naszej klasie bo mnie zablokowal, zreszta on chyba zmienil tam nowa poczte , o ktorej ja tez nie mam pojecia ani gg sms itd... .. on czesto flirtuje z pannami na necie. czy jesli bym napisala do administratora poczty - interia.pl to by to cos dalo?? ja tam juz nie odpisuje "temu komus" bo normalnie sie boje.. naprawde chce zeby on sie dowiedzial kto mu takie "psikusy" robi, a tym samaym mnie przestal wrabiac, bo troche za daleko to zachodzi

Gość nie mam pojecia /
ktos na serio musi byc niezle wredny by sie wkradac a nawet z toba pisac jako on :/ najlepiej napisz do admina tej konkretnej poczty

Gość mięczak z ciebie
admin niczego Ci nie da - wniosek do prokuratury może złożyć wyłącznie właściciel tego e-maila, ale musi też umieć udowodnić, że ta skrzynka pocztowa jest jego. prokuratura zbada ten przypadek i albo zażąda podania IP i logów z konta, albo uzna, że to była niska szkodliwość czynu i wniosek zostanie odrzucony. generalnie wygląda to tak, że Ty nie masz nic do gadania - tylko Twój były może zainterweniować, a jeśli mu nie zależy na tym, to nigdy się nie dowiecie, kto się włamał.

Gość mam powazny problem
ojej:(((( on nie pojdzie z tym do prokuratury, napewno, jak ja mu powiedzialam, jak za pierwszym razem mnei oskarzyl , a powiedzialam ze dowiode kto ci sie wkradl, ze nie ma prawa mnie oskarzac, mu bardziej zalezy by wszyscy jego znajomi mysleli ze to ja , anizeli poznac kto to faktycznie robi, on mnostwo ponznaje lasek na necie, ale ja mam dowod , bo mam z trzy emaile od tej osoby (tzn z jego konta ktos pisal) ja chce jemu to pokzazac , ale nie wiem czy bedzie okazja , bo facet fatalnie mnie traktuje, nie spotykamy sie juz ale on robi wszystko zeby mnie zniszczyc, tylko dlatego ze kocham a co z nasza klasa , ponoc tam tez wejsc nie moze jest taka jego jedna znajoma - bardzo dobra kumpela , ma faceta, ale z nim jak z bratem, ona zalozyla nasza klase jakiejs dziewczyny i mnie zaprosila do znajomych, widzac ze i go ma w znajomych zaakceptowalam zaproszenie , pisala ze jest jego byla itp (ale ponoc pona chciala zeby on wrocil do mnie) ...ale wiem ze lubi na zlosc robic ludziom ( taka babochlop) tak mysle , ze moze nie miaal co robic i tak sie ze mna zabawila , a on mysli ze to ja

Gość mam powazny problem
do mieczaka , mnie sie wydaje ze mu nie zalezy kto ( a moze tylko mi tak mowi) mu nawet dobrze ze tlumaczy to tym ze to ja ;((( a moze by cos daly te wiadomosci odebrane od jego konta-co pisala ta osoba , i wyslane do niej tez mam .. i raczej powinny byc wiarygodne, bo pisalam o rzeczach nawet inntymnych, potem zaczelam pytac kiedy ostatni raz sie spotkalismy jak bylam ubrana , co mi pomogl naprawic, i tu juz zaczely sie schodki dla tej osoby: bo napisala: ze uczesana jak zwykle ubrana jak zwykle.. po tym emailu bylam juz pewna ze to nie on i wtedy musialam zadzwonic do niego.

Gość wniosek o ściganie
kogoś za naruszenie tajemnicy korespondencji składa pokrzywdzony. WIęc to twój były może tylko próbować coś walczyć w prokuraturze. Dać włamać oczywiśce że się da. Przecież każde zabezpieczenie da się tak czy inacej obejść. Kwestia sensowności i szans np. hasło azor, po piesku, mozna łatwo zgadnąć, można też hasło ukraść. Tak z prostych sposobów

Gość mięczak z ciebie
możesz sama sprawdzić to IP nadawcy wiadomości, ale obawiam się, że samodzielnie nie dasz rady - w kodzie wiadomości zawsze jest IP osoby, która wysyła.. potem możesz sprawdzić z jakiej sieci jest ten ktoś na ip.boo.pl ale danych osobowych i tak nie dostaniesz bez prokuratora.

Gość Pikuśśśśśś
skoro ktos sie wlamal to widocznie musial podac komus haslo bo byle kto obcy by raczej tego nei zrobil napisz do portalu neich okresla ip popros jakiegos dobvrego hacera niech pomoze ci

Gość wy myslicie
"napisz do portalu neich okresla ip " buahahahahahahahahah spróbuj napisać do portalu żeby ci podali IP, na 95% zmienne, ostatnich 20 logowań. taaaaaaaaaaa :D a po IP bez dostępu do bazy danych providera nic nie zrobisz a ten dostęp ma tylko policja i podobne autorka może przestać przeżywać bo nic nie zrobi jak nie ma prominentnych znajomych.

Gość wy myslicie
ale problem ukraść hasło. Wysyłasz kumpeli zabawny programik żeby sobie obejrzała. Ona włącza a ty wiesz wszystko co się u niej w komputerze dzieje o ile ma kiepskiego antywirusa

Gość mam powazny problem
ale sluchajcie , jest na interii jeszcze haslo pomocnicze i ja mysle ze przez ten sposob ktos sie wlamal, ale ktos kto go zna a ten moj byly nie ma jakiegos blyskotliwego umyslu, przez co ktos moze go w konia zrobic a on i tak tej osobie uwierzy ... i mial latwe, a teraz wszystko pozmieniane z nim nie mam dobrego kontaktu, wogole nie mam, dla niego liczy sie zdanie tylko lasek ktore mu slodza na necie itp nie wiem czy do tego dojdzie, chce go zaprosic do siebie i mu pokazac te wiadomosci z jego poczty , to jest moj widoczny dowod) bo przecziez jakbym to ja sie mu wlamala to bym sama do siebie nie pisala i jeszcze mu sie nie przyznawala, zreszta on i tak ma nowego emaila, o ktorym nie mam pojecia i nie chce wiedziec chcialabym sama, sprobuje do admin. napisac , on ma maila w interii ( juz dawno zalozony) chodzi o to nie ze on nie moze z niego korzystac (bo juz nie korzysta) ale o to zeby nie obwinial niewinnej osoby, bo teraz doszla jeszcze nasza klasa ...

Gość mam powazny problem
ja ma poczte google gmail

Gość nonomo
co znaczy idiotko"dowiesc"??????

Gość jest pewien sposób
można okreslić miejscowość skąd ktos pisze po nr IP, jeżeli masz możliwosc sciagniecia swojej poczty na outlook to w rozwinięciu maila pojawia sie nr IP, w necie jest stronka gdzie możesz zlokalizować ip - może miasto coś Ci podpowie - albo przejrzysz w mailach innych znajomych i znajdziesz powtarzający sie nr

Gość mam powazny problem
na poczcie u mnie gmail nie moge znalezc IP tej osoby, ale wiadomosci nie usunelam , a ta osoba odpisywala jakos nawet o pierwszej w nocy ...on siedzi do pozna, ale jakbym miala to IP to bym wiedziala czy to nie ta kumpela co wyjezdza za granice (ona lubi sie tak pobawic) bo tam chyba jest inny? a sprobuje tak zrobic jak mowisz bo ten ktos mi w marcu odpisal ( bo wtedy postanowilam ten list do niego napisac ) ale ponoc wczescniej juz nie mogl wejsc, ale teraz on mnie czasem neka i nie chce by na mnie mowil tak i mnie obwinial innym o rzeczy ktorych nawet bym nie pomyslala zeby zrobic

Gość mam powazny problem
nie wiem jak to zrobic;( jak ten IP znalezc :(

Gość mam powazny problem
w wiadomosci oryginalnej znalzlam cos , jest tam ID ..duzo znakow designates i podany numer XXX.XX.XX.XXX as permitted sender (zaczyna sie 217. ale nie wiem czy to to) bo dalkej jest tez zaczynajce sie na 127.0.0... localhost- czy to to???? pozniej mam znow cos innego , tak sie zaczyna : 10.217.... ale na samym dole w tej oryginalnej wiadomosci jest: X-ORIGINATE-IP: 89.7..... (tak sie zaczyna) X-PRIORITY: 3 ta osoba trzy razy mi odpisala

Gość mam powazny problem
a co to znaczy: bo sprawdzam kilka numerow , bo nie wiem ktore sa ode mnie a ktore od tej osoby ( duzo tego) ale jest takie jeden zaczynajacy sie od 10.XXX.XX.XXX i podano tylko ze to nr wewn.

Gość znffca21
w sadzie!!!!!!!!!

Gość kuku-ulkaaaaa
Moze logował się z innego komputera i zapomniał się wylogować

Gość mam powazny problem
przy IP znajduje sie czello i nr IP i UPS a drugi wyskakuje ze to nr wewn.

Gość mam powazny problem
mam pytanie, czy IP to jest na samym dole, bo w tej wiadomosci pojawia mi sietego multum na samym dole jest X-ORIGINATE-IP: 89.7..... - czy to to ?????????????? X-PRIORITY: 3

Gość ejbisi
Twój problem polega na czym innym. Twój były chce się ewidentnie od ciebie odciąć, zablokowal cie na naszej klasie, jak sama mowisz traktuje cie bardzo źle a ty sie meczysz zeby mu cos udowadniac. Po co?? Strasznie jesteś zdesperowana. Jak myslisz ze jesli znajdziesz ta osobe to on do ciebie wroci to sie mylisz.