Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedrfgthujkl;.

nie wiem jak schudnąć 5kg

Polecane posty

Gość sedrfgthujkl;.

po prostu nie mam pojęcia.. 173cm i waże 57kg chce wazyć 52kg i nie moge schudnąc tych 5kg:O jak moge je stracic?

Gość Evelinkaaaaa
B I E G I nic wiecej nie trzeba daje ci gwarancje

Gość fittrit
masz świetną figure..boozzz..

Gość jolka jolka
nie zryj tyle

Gość sedrfgthujkl;.
mam biegać? nie sądze zeby to pomogło..tylko wyrobi mi mięśnie i nogi bedą wyglądac na masywne .... a zalezy mi właśnie na nogach konkretnie udach ,chcialabym zeby były bardzo szczuplutkie i się w ogole nie łączyły..a troche mi sie zaczęły u góry łączyć:O .. poza tym nie mam nadwagi ,wiec jak bede normalnie jesc i biegać np. 20min dziennie to waga pewnie bedzie stać w miejscu ,albo po miesiącu łaskawie 1kg mi zejdzie.. mam racje,czy się myle?

Gość sedrfgthujkl;.
nie żryj? :O jakbym żarła to bym ważyła 70kg,a nie 57 ...:O a chce schudnac tylko 5kg nie 10 ,a 5 bede się lepiej czuć...

Gość Evelinkaaaaa
jest lato . przed kazdyposilkiem jedz ogorki gruntowe:) bez soli no szczypte nie zaszkodzi. pij wode zadne cole i inne slodzone ... zielona herbata jest super i czerwona. No i ruchaj sie i to wszystko

Gość Evelinkaaaaa
sorki "ruszaj"

Gość sedrfgthujkl;.
Evelinka -haha :D z tym ruchaniem to Ci sie udało ;))) nawet jakbym chciala to nie ma z kim ;D a z tym ruszaniem to ciągle gdzies chodze i to naprawde daleko ,napoje zawsze pije wode,hrbate czerwoną i zieloną ... nie wiem co tak naprawde mnie gubi.. mam zamiar ten tydzien pogłodzić się i na kalaiorze gotowanym być,ewentualnie pomidorach

Gość sedrfgthujkl;.
jeszcze mam ostatnie pytanie ... czy 20min biegania z krótkimi przerwami co 5min pomoże coś ? czy to takie wychodzenie nie ma sensu? tylko się zmęcze..

Gość jolka jolka
to zryj jeszcze mniej,nie jedz kolacji i cwicz na nogi

Gość jolka jolka
jak sie jezdzi na rolkach to sa super nozki i kg same spadaja

Gość sedrfgthujkl;.
nie jem kolacji ... moje dzisiejsze ostatnie danie było o godz.15 i zjadłam gotowaną rybe,pomidora z cebulą i jajko sadzone.. nic więcej .. mam 18lat wróciłam z tydzien temu z hiszpanii i tam mi sie tak przytyło .. wczesniej wazyłam góra 55kg .. niby 2kg to nie tragedia,ale no źle sie z tym czuje.. rolki mam zepsute;/ a takie głodzenie się,picie czerwonej herbaty na przemian z zieloną+woda niegazowana+bieganie przez tydzien około 20min możliwe zebym schudła tych 5kg w ciągu tygodnia? :O

Gość Evelinkaaaaa
moze i schudniesz ale kolacje sie je o 18:) nie o 15 stej ile tak wytrzymasz?? schudniesz i pozniej znow bedziesz jadla . jedz malo a czesto. moze jakis suplement diety? :) ruch plus jakies tabletki oze cos dadza choc ja jestem przeciwna temu. ale biegaj ile sie da nawet z samego rana skakanka tez jest dobra

Gość sedrfgthujkl;.
hmm suplement diety ..mozesz coś polecic? nie wiem czy to nie za dużo tego bedzie bo juz biore belisse ,tran i jeszcze to mi dojdzie...chociaz pewnie przy większym wysiłku fizyczny wspomogłoby mnie to..a jem o 15 bo to jakos środek dnia i wtedy chce mi sie najbardziej jeść ... potem zapycham się wodą i herbatami

Gość ćwicz i mniej żryj

Gość czarnalady
szalona;>?? chcesz wazyc 52 przy takim wzrocie;|

Gość sedrfgthujkl;.
jestem szczupła i to bardzo ,ale no niestety nogi są w porównaniu do góry masywniejsze i jednak wolalabym te 5kg stracic ..

wielu facetów woli kobiety z masywniejszymi nogami bo takie zazwyczaj mają bardzo ładne i duże pupy ;)

Gość sedrfgthujkl;.
Levviatan-szczerze? to mam w dupie to co woli facet;) kazdy jest inny i jeden lubi ogromne kobiety inny filigranowe ... ja chce być chuda i do tego dąże ,przynajmniej będę się starać;)

Gość gość
Spróbój takiego czegoś jak tabletki slimcea. Moja koleżanka brała, ćwiczyła w domu i szło jej tak z 5 czasem 4 miesięcznie. Cały czas miała dobry humor, nie wyglądała na zmęczoną i co podkreślała, to jest środek naturalny. Oóglnie wizualnie było widać, że straciła sporo wagi, naszczęście jest rozsądna i przerwała kiedy osiągneła wporządku wagę. Pozdrawiam, życzę powodzenia

Gość gość
przecież to już anoreksja

Gość gość
ja tez nie wiem jak schudnac z 5 kg, moze ktos ? z brzucha i boczkow