Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozcie w wyborze

Proszę, doradźcie jaki samoopalacz dla początkującej

Polecane posty

Gość Pomozcie w wyborze

Dziewczyny, proszę doradźcie. Opaliłam się trochę na słońcu i przyznam, że opalona wyglądam dużo ładniej. Chciałabym bardzo zachować opaleniznę i wyglądac ładnie przez cały rok. Nigdy w życiu nie używałam samoopalaczy. Boję sie smug i pomarańczowego koloru. Proszę, doradźcie jaki samoopalacz wybrać. Chciałabym, zeby opalenizna była ładna, brązowa, żeby samoopalacz łątwo się rozprowadzał, żeby nie zostawiał smug i żeby był zarówno do ciała jak i do twarzy. Dodam, że cerę mam raczej tłustą ze skłonnością do wyprysków. Proszę pomózcie....

Gość mrowa231094
Lirene Caffe mocha albo latte (zależy od cery). Albo Loreal, ale droższy a efekty podobne u mnie :)

Gość h2o222
Kiedyś używałam samoopalaczy i muszę przyznać, że - czy to drogie czy tanie - są bardzo niepraktyczne. Raz, że trzeba bardzo dokładnie je rozprowadzać, a po drugie teraz jest lato, upały więc trochę człowiek się spoci i smugi na ubraniach gotowe. Polecam solarium - oczywiście bez przesady.

Gość bllen1
Jak już chcesz spróbować z samoopalaczem, to wyda mi się że najlepiej wybrać taki który jest w spray. Według mnie można wtedy bardziej równomiernie go rozprowadzić, aby uniknąć efektu tzw. smug. Delikatny i całkiem niezły jest samoopalacz eva sun w spray. Od nałożenia afekty widoczne już po ok 1 godz.