Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze trafiam na dziwaków

I jednak on jest dziwakiem

Polecane posty

Gość alleluuuujaaaaaa
a ja ci zazdroszczę, uwielbiam dziwaków, zawsze kręcili mnie ci 'inni'

Gość a ja se powiem tak...
moze ma luszczyce skory,byc moze nic nie zauwazylas ,ale choroba ta sie zalecza na chwile ale wstydliwosc i fobia ze ktos moze zobaczyc zostaje na zawsze...wiem cos o tym

alleluja, to tylko wydaje się takie fajne :( Z tego właśnie powodu nawet koleżanki sobie ze mnie żartują 😭\ A propos tej fobii, to myślicie że da się to wyleczyć?

Jak na moje oko on ma kompleksy z jakiegoś powodu (jest za chudy albo za gruby) . Znam chłopaka chudziutkiego jak patyk który nawet w upały dodaje sobie kilogramów ubraniem :P

Gość guruuuuuuuuuu
A pamietam ten temat :) Moja odpowiedz brzmiala, ze pewnie jest mu zimno, bo bierze narkotyki. Ta teoria zostala jednak obalona :D Czy to ten temat?

a ja se powiem tak, chorujesz na łuszczycę? Widzisz moim właśnie głównym podejrzeniem była właśnie łuszczyca, ale np tę teorię po części obalało to, że nigdy nie było widać żadnych objawów chorobowych ani na dłoniach ani na twarzy. Teraz też patrzyłam raczej pod tym kątem i nic nie dostrzegłam....

guru, szczerze przyznam, że nie pamiętam za bardzo takiej odpowiedzi :p Ale możliwe, że to był właśnie mój temat :P Co do narkotyków to wiem, że on ich nie bierze, więc raczej ta teoria jest obalona. Co najwyżej może gdzieś tam ćpa sobie po katach, ale to jest raczej wątpliwe. Możliwe, że ma jakieś kompleksy. Wygląda mi w pewnym sensie na osobę zakompleksioną, ale moim zdaniem bezpodstawnie.

A co do ściągania na siłę, to ja nie jestem na tyle "dzika" :P ani nie miałabym na tyle śmiałości do tak haniebnego czynu :D Nawet sobie nie zdajecie sprawy ile się natrudziłam, żeby wylać na niego tę kawę :D

posiadam od 16 tego roku zycia a mam se 26;) da sie zyc jak sie ja leczy;)

a ja se powiem tak, i jest to możliwe, żeby objawy nie były nigdy widoczne na dłoniach i rękach? Kiedyś uczyła się ze mną w klasie dziewczyna, która miała łuszczycę i było to widoczne nawet jak była cała "zabudowana"

ja akurat przez pierwsze 2 lata mialam tylko na glowie,skorupa,ale leczylam sie bylam w szpitalu,a po 5 latach spokoju wysypalo mnie masakrycznie brzuch nogi ,pachy,piersi...;(bylo kiepsko i znowu mega kuracja (kosztowna dosc)ale dala efekt , wtej chwili mam niewiele zmian na glowie ,raz lepiej ,raz gorzej,ale powiem Ci ze nigdy nie mialam na dloniach czy stopach...jest wiele odmian tej choroby,ja mam krostkowata,ale sa tez plamiaste(gruba luska pokrywa przede wszystkim lokcie kolana-ona jest najtrudniejszaw leczeniu),nie chce Ci sugerowac ze musi miec akurat luszczyce,ale byc moze warto wziac pod uwage ten wariant..

no i zamulilam towarzycho..;) glowa do gory!

Gość ldkdhsgsfs
a ty moze jestes taka OK, bo piszesz o kims pierdoly na forum? najpierw puknij sie w swoj glupi leb, a potem dopiero szukaj wad u innych, wstretna plotkaro