Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaakakkaaka

CO ROBIĆ???DZWONIĆ DO NIEGO CZY NIE?????

Polecane posty

Wyjechał do Czech na turniej piłki nożnej.Do jutra są w hotelu,jakoś wieczorem/nocą będą już w Polsce.Pokłóciliśmy się wczoraj,miał się do mnie nie odzywać,ja nazwałam go oszustem.Odezwał się dzisiaj koło 13,że wygrali pierwszy mecz(ja nie odp) i później o 18,że wygrali cały turniej i idzie spać,bo o 20 kolacja.Zaprosił ich jakiś wójt,czy ktoś tam z jakiejś wioski czeskiej i pewnie(tak mi się wydaje)mają teraz jakąś uroczystość,albo(moje chore podejrzenia)sami sobie zrobili''imprezkę''w hotelu :/ Napisać do niego eska?Zadzwonić?Czy poczekać aż wróci i dzięki temu zobaczę,czy on się odezwie,czy mu zależy,czy tęskni,czy może...świetnie się bawi beze mnie :/ Przed kłótnią była umowa,że on zadzwoni wieczorem,ale pokłóciliśmy się,powiedział,że nie będzie się do mnie odzywał,ale jednak to zrobił po turnieju...Co zrobić??

Gość kreglek
On zrobił pierwszy krok,pomimo tego,że się zarzekał,że tego nie zrobi,powinnaś odpisać,a nie boczyć się dalej

no skoro sie odezwal tzn ze przemyslal ze nie warto sie klocic i zachowywac jak dzieci obrazajac sie ;D wiec ty tez nie zachowuj sie jak obrazalska dumna lalunia i odpisz mu jak najszybciel ! naprawde nie warto sie klocic zycie jest takie krotkie kochajcie sie !!! ;*

Ok,dzięki,już się odezwałam,napisałam do niego smsa,ciekawe czy odpisze...Jak nie,to zadzwonię.