kakanuah 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Dla dziewczyn, proszę o pomoc PILNE Mam 14 lat, mój problem jest nieco wstydliwy. Chodzi o to że normalnie okres powinnam mieć 6-7 lipca a nie miałam może jestem przewrażliwiona, ale do tej pory się nie pojawił, a ja żadnego takiego ekscesu nie miałam bym przestałą miesiączkować. To pierwszy raz kiedy mi się coś takiego zdarza że opóźnia się o 23 dni więc prosze o wyrozumiałość i szczere odpowiedzi. Martwię się po prostu. PODKREŚLAM ŻE JESTEM DZIEWICĄ Mam miesiączkę od jakichś dwóch lat. I mam upławy Czy takie chwile są normalne? Któraś z was coś takiego miała? Z GÓRY DZIĘKI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idż do ginekologa Napisano Lipiec 31, 2010 i spytaj czy to normalne. Raz opóźnił mi sie okres o 14dni to chyba był rekord. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Lipiec 31, 2010 trudno powiedzieć. Może jakieś zaburzenia hormonalne. Idź do lekarza się przebadać skoro piszesz że masz upławy. Nie zaniedbuj takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Ja też tak miałam na początku czasem okres był co dwa miesiące nie martw się tylko czas wybrać się do ginekologa na kontrolę :) Może porozmawiaj o tym z Mamą i pójdzie z tobą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Lipiec 31, 2010 tak jak mówi angel i nie inaczej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach