Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka srednia mała

cześć,podoba mi się ten chłopak, co myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość wielka srednia mała

www.jakubmiklasz.blogspot.com

Gość jaołłłłłłłł
fajny:)

Gość PAN JANUSZ 2
Otóż ja bym u Ciebie już nic nie zamówił. Nie lubię jak reklama próbuje zrobić ze mnie idiotę. Weź szanuj klientów.

Gość wielka srednia mała
ej ja nie robie reklamy, podoba mi sie ten chłopak, a trafiłam przez przypadek, mam 17 lat, on pewnie by i tak mnie nie chciał

Gość wielka srednia mała
ktoś się podszył na tym forum pode mnie i udaje malolatę, ja zamieściłam stronę znajomego - na innych forumowiskach, ale co za dziewczyna się podszywa i robi głupie zabawy czy jej sie ktos podoba czy nie!! tak to jest mieć niezastrzeżony nick Panie Januszu, wiem jak Pan to odebrał, ale to naprawdę nie moja wina, że jakiś szczeniak się podszył..

Gość PAN JANUSZ 2
Aha. A powiedz mi, czy aby na pewno bezpiecznym jest pokazywanie swojej twarzy i podawanie dokładnych danych podczas gdy informujesz, iż piszesz prace magisterskie? Z ciekawości pytam.. Na to nie ma paragrafu żadnego? Bądź nie podlega to pod wprowadzenie w błąd urzędnika państwowego? Hm?

Gość PAN JANUSZ 2
I jak to jest z pracami doktorskimi? Przecież jest to praca naukowa, twórcza, nie odtwórcza. Rozumiem, że przeprowadzasz konieczne badania naukowe? :D

Gość wielka srednia mała
już pisałam, że to blog znajomego, on pisze prace legalnie, ma swoją firmę tak jak inne firmy ogłasza się w sieci a jeśli chodzi o prace to robi badania, rzetelnie przykłada się do każdego tematu, pewnie dlatego ludzie go tak cenią

Gość PAN JANUSZ 2
pisanie prac NIE jest legalne jakubie :) za to mozna miec problemy, spore. wiem co mowie ;) patrze na te twoja strone i patrze i az nie wierze... jak mozna byc tak naiwnym :D napisałes juz chociaz jedna prace? poczawszy od ceny, poprzez brednie wypisane na stronie... to wszystko jest tak głupie ze az ciezko w to uwierzyc

Gość najdziwniejszy....
koles nawet logicznego zdania nie potrafi sklecic, a cos pierdoli o pisaniu prac :D

Gość wielka srednia mała
piszę po raz kolejny, ze zamieściłam stronę mojego znajomego, ja nie mam na imie Jakub. To mój kolega. A pisanie prac w sensie - pomoc jest legalna. więc nie wiem o co ten bój i wątpię, żeby nie potrafił sklecić zdania, bo jest inteligentnym człowiekiem i znam go bardzo dobrze.

Gość Jadzia121212
a nie pomyśleliście że ktos chce chłopakowi koło tyłka zrobić?Pisanie jest legalne, - tak jak autorka wczesniej napisała w sensie - pomocy. Moja kolezanka tez pisze, ma o wiele wiele wyższe stawki, jej ojciec jest prawnikiem i sam powiedział, ze za coś takiego nie jest przestępstwem i jak wnoszone są sparawy - to osoba która pozwała tego/tą piszącą - przegrywa i jeszcze w dodatku ponosi koszty prowadzenia sprawy - to tak dla niezorientowanych:):)

Gość nie ale za to mysle
ze autor probuje za wszelka cene sprzedac swoje gowno :O na innym topicu zachwala swoj watpliwy talent a 'nagle' dziwnym zbiegiem okolicznosci znajduje sie tu jego kolezanka, ktorej on sie podoba ale oczywiscie on nic nie wie (to jzu pewnie sie dowiedzial :D ) a ona chetnie reklamuje jego stronke na innych topicach :O glupota az boli wiec autorze brzydki jak nieszczescie, wlasnie sobie dales zayebista antyreklame bo jak tak samo piszesz te prace jak probujesz wcisnac swoj szit to kiepskie te prace, jak na 2 zdaja to bedzie cud o ile ktos by chcial za 2 marnowac kase :P

Witam, strona rzeczywiście moja, ale nie wiem co za głupiej osobie przyszło robić takie rzeczy. Dziś na gadu gadu ktoś podał mi linka do tego tematu i kilku innych na portalu kafeteria, jestem w lekkim szoku. Najpierw jakaś dziewczyna podawała się za moją koleżankę, potem jakaś inna pisze tu jakiś temat by zwabić ludzi i zepsuć mi reputację. To wszystko jest jakieś chore. Jeszcze nigdy nie czułem się tak upokorzony, nie wiem kto mógł mi chcieć zrobić na złość, bo nie mam wrogów. Przepraszam wszystkich z góry za coś takiego, ale osoba, która to wszystko robi - to nie jest żadna moja ZNAJOMA. Proszę nie zwracać uwagi jeśli gdzieś jeszcze pojawi się moja strona w temacie, bo ktoś robi sobie zwyczajne żarty. Dziwię się tylko, że jesli już mam jakiegoś wroga - nie potrafi on szczerze napisać mi tego co myśli / co ma mi do zarzucania na gadu gadu lub pocztą tylko bawi się w tak dziwne rzeczy jak małe dziecko! Pierwszy raz spotykam się z objawem takiej głupoty i braku poszanowania czyjejś osoby. DO OSOBY, KTÓRA NIEZWYKLE CHCIAŁA MI COŚ ZEPSUĆ: Jeśli jesteś taki odważny/ odważna zapraszam na moje gadu gadu, lub telefonicznie do polemiki na wysokim poziomie, a nie do uciekania się w stronę prymitywnych rozwiązań - typu ośmieszanie mnie publicznie, bo to nie jest fair. Przykro mi, że są ludie, którzy nie potrafią rozmawiać, prowadzić ludzkiej dyskusji na konkretny temat. Pozdrawiam wszystkich, zapewniam, że moje usługi nie są na "2" jak ktoś wyżej napisał. Mam zarazem pytanie do wszystkich, którzy mieli okzaję znaleźć się na tym niemiłym wątku - jak myślicie - skąd bierze się w ludziach taka podłość i kto mógł mi zrobić coś takiego? Szczerze - sam nie mam pojęcia.

Gość wiolawiola
fajny i inteligentny :)