Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena_2

ile razy dziennie/w tygodniu uprawiacie seks

Polecane posty

Gość milena_2

w moim jedynym do tej pory zwiazku przez caly okres zwiazku uprawialimy seks 2 razy dziennie codziennie, wiec myslalam ze to jest norma. Ale widze ze moj obecny znajomy nie ma az takiego temperamentu. Pogadalam z kolegami i oni mowia, ze to nie jest wcale norma 2 razy dziennie codzien i to bylo bardzo duzo. A jak jest u was? bo juz myslalam, zeby wyluzowac te znajomosc, zeby sie nie meczyc z mala iloscia seksu, ale jesli to jest wlasnie norma, a nie czestotliwosc w poprzedniej znajomosci?

Tot ak jakby byla norma w przelyjaniu sliny na godzine. Nie ma jakiejs normy :) Sa rooozne potrzeby, ja np. lubie dlugo, podczas gdy wiekszosci 15 minut wystarcza. 2 razy dziennie jest calkiem ok, ale tez sa kobiety i mezczyzni dla ktorych to bardzo czesto, bo wola raz w tygodniu :) Ja zdecydowane wybieram opcje czesto haha :D Ale tez o ile sie da, przeciez nie kazda dziewczyna tego chce, a w zasadzie najczesciej nie chca :S

Gość milena_2
no to masz super kochajaca jesc;P

Gość milena_2
no wiem ze sa rozne:) ale chodzi mi o to, czy tylko z powodu tej za malej czestotliwosci szukac innego? bo moze wlasnie to jest standard i powino mi wystarzcyc, ze jest fajnym czlowiekiem a na malo seksu przymknac oko:)

Gość zonaty maz
ja chce codziennie ale zona juz nie jej wystarza raznatydzien :)

jeżeli potrzebujesz dwa razy dziennie a partner nie chce tzn że ma mniejszy temperament seksualny i w przyszłości mogą być problemy weź to pod uwagę. Ile macie lat ? Pamiętaj że największe potrzeby u faceta są do około 25 lat a kobiety po 30 lat To nie jest regóła ale statystyka

Gość milena_2
ja mam 30 a partner niecale 40

Gość co dzień :)
rano przed pracą :) i wieczorem po pracy :D

Gość dr Anabella Kurtz psycholog
na okrąglo nie dam mu wytchnąć.nie myśli o piwie:D

no żebyście się nie skichali! może niedługo z pracy będziecie się urywac na seks! powiedzcie lepeij jaki macie staż, bo gwarantuje ze po 10 latacjh2-3 razy w tyg to będzie dużo!