Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska agata...

czy uprawialyscie kiedys sex z facetem z imprezy ?

Polecane posty

Gość ciekawska agata...

i czy żałujecie ?

Gość Arcy Znachor
My nie ale Ty tak i teraz gryzie Cie sumienie az przyszlasz na forum podniesc sie na duchu ze moze inne dziewczyny tez w ten sposob sie skurviły a tu niestety nic dobrego Cie nie spotka.

Gość Arcy Znachor
SKURVIŁAŚ SIE NA IMPREZIE Z NIEZNANYM FRAJEREM NIKT JUZ TEGO NIE COFNIE, CHOCBY JEZUS POWROCIL NA ZIEMIE CHOCBY ZEUS PIERDOLNĄŁ PIORUNEM Z OLIMPU NIC JUZ NIGDY W CZASIE I PRZESTRZENI NIE COFNIE TEGO ZE DALAS DUPY NA IMPREZIE FRAJEROWI KTOREGO WIECEJ NIE ZOBACZYSZ KTORY TERAZ NA KACU CHWALI SIE KOLEŻKOM ZE ZERŻNĄŁ JAKĄŚ KUREV ZA FRIKO! O LITOŚCIWA MATKO !!!! Jakie to uczucie być kims takim? Powiedz? TO musi byc nieprawdodpodbne

Gość spalic to w pizdu

Gość Arcy Znachor
NO MÓW NĘDZNA KREATURO!!!!!!! JAK TY KIEDYS DZIECIOM SPOJRZYSZ W OCZY CAŁUJĄC JE NA DOBRANOC ALBO MĘŻOWI !!! O KURWA !!!!!!

Gość zuzannnna4561
mi się to przytrafił i to nie raz. Scenariusz zawsze jest ten sam - alkohol, koles odprowadza mnie do mieszkania....

Gość zuzannnna4561
na ja chyba właśnie sie przyznałam. wiem , co faceci myslą o takich laska, zwykła kurwa. Zdaje sobie sprawę tez, że takiego kolesia juz nigdy nie zobaczę. Raz zdazyło mi się ze przespałam się z kolesiem a potem utrzymywalismy znajomośc, spotykaliśmy sie ... ale po pewnym czasie okazało się ze traktował mnie jak dziwkę na telefon. Po prostu dzwonił, postykaliśmy się i potem bzykanko.

Gość lululuuu....
nie miałam takiej sytuacji ale gdyby mi ise to przytrafiło to czułabym się okropnie. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego