Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZONA 18

CZY JESTEM W CIĄŻY ! POMOCY BOJĘ SIĘ ! POMOCY

Polecane posty

Gość ZROZPACZONA 18

witam wszystkich. Mam nadzieje , że mi pomożecie . Kochalam się z chlopakiem 3 dni po okresie , najpierw zalozyl gumkę , poźniej ją sciagnal ale nie skonczyl we mnie,Jednak bardzo się boję,boję się ze mogę zajść w ciąże a calkowicie nie jestem na to przygotowana. Minęlo 28 dni . 23 lipca mialam dostac okres. No i dostalam , wygladal normalnie jak kazdy inny, obfity, nie jakies plamienia tylko jak "porządna miesiączka" trwal 6 dni , tak jak zwykle u mnie. Nie wiem czy w pierwszym miesiacu mozna czuć jakies objawy ciazy, ale czuję się normalnie. Możliwe że przez stres boli mnie brzuch ? bo boli tylko wtedy kiedy zaczynam myslec o tym ze moglabym być w ciąży a to mnie jak narazie przeraża. Mialam robić test w dzien spodziewanej miesiączki ,gdybym jej czasem nie dostala. No a teraz już nie wiem...

skoro dostałaś normalny okres to nie wiem czego sie boisz, brzuch pewnie boli Cie ze stresu po co sie dzieci tak bawicie skoro potem panikujecie że ciąża?

Tragedia ;/ po co bierzesz się za seks jak później takie akcje robisz. Nie jesteś w ciąży - miałaś miesiączkę. Niechce być złośliwa (ale muszę :D ), więc polecam powrót do gimnazjum na lekcje biologii, aby dowiedzieć się, gdzie zagnieższa się zarodek po zapłodnieniu i dlaczego jak masz miesiączkę by zginął.

Nie zgadzam sie z tym ze zarodek zginalby gdyby kobieta miala okres! Niektore kobiety moge miesiaczkowac pieciokrotnie podczas ciazy. Jesli partner nie skonczyl w Tobie, to nie masz sie czego bac ;) Jednak proponuje zainwestowac w tabletki anty, bo wszyscy dobrze wiemy, ze w gumce przyjemnie nie jest ;]

Gość prolaktynka23
Boże ile dziewczyno masz lat że uprawiasz seks i zadajesz tak głupie pytania?? Sprawdź najpierw ile musi przejść plemnik aby zapłodnił komórkę jajową a później poczytaj ile zapłodnione jajeczko musi przejść abu zagnieździło się w macicy.. Do tego dodaj seks w gumce lub seks bez finału w Ciebie policz który dzień cyklu miałaś..Poza tym uwierz mi to że masz okres regularnie to wcale nie znaczy że jesteś płodna..Przed zabieraniem się za seks może powinnaś uzupełnić wiedzę na temat poczęcia..To nie jest takie proste jak Ci się wydaje więc może nie powinnaś się brać za coś o czym nie masz pojęcia??

Gość zuzkaaaaaaaaaaaaaa1234
NIIIIIIIE