Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carre1990

Dax Cosmetics czy No Scar na blizny??

Polecane posty

Gość carre1990

Witam kobietki :) mam dylemat poniewaz mam kilka blizn takie brazowe blamy bo wyduszaniu i rozdziubywaniu krostek i chcialabym ich sie pozbyc i teraz nie wiem w ktory krem zainwestowac ? Bylabym wdzieczna za rade jak i o jakas podpowiedz dotyczaca specywikow jesli uzywacie jakis jesli macie taki sam problemjak ja. Pozdrawiam:)

Gość carre1990
nie badzcie takie pomozcie:)

Gość zdrówko krówko
no scar ;)

Gość upsa upsa
nie blamy..a plamy może???...nie specywików..a specyfików??? jeżeli o to chodzi to polecam krem z masą perłową dostępny w aptekach, ceny nie pamiętam dokładnie, ale chyba cos koło 30-40 zł. Bardzo wydajny i długo starcza, jest rewelacyjny, na blizny i przebarwienia potrądzikowe itp. .Sprawdzony.

Gość taodtranu
na moje obrzydliwe wręcz blizny (kilka po oparzeniach i duuuużo po rozcięciach) pomogła niesamowicie maśc tranowa-kosztuje jakieś 1,70 a działa nieziemsko (nie czytaj tego co tam jest w zastosowaniach, bo mi dermatolog powieział, ze na blizny też jest świetna). Wadą jest brzydki zapach, ale dla takich efektów warto, najlepiej na noc:)

A czy ten no scare można stosować- w lecie ( przy używaniu wysokich filtrów na dzień) a także jeśli od czasu do czasu pojawia się jakaś niespodzianka, w postaci ropnego małego syfka? Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam

Gość edfhsduihgsdih
dax bo to ponoć polskie:D

Gość picha picha picha
jak maść tranowa? no scar mi pomógł nawet na głębokie rozstępy ;)