Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz25_

Co sądzicie o kolesiu...

Polecane posty

Gość Łukasz25_

który ma 29 lat, nie pracuje bo mu się nie chce, utrzymują go rodzice i dziewczyna. Kurcze to musi być prawdziwa miłość.

Gość mems
Pomyslalabym, ze jest nieudacznikiem i leniuchem. Na miejscu dziewczyny rzucilabym go, a nie utrzymywala :o

Gość retretreret
Co za różnica co wy sądzicie o nim. Żyje - żyje, ma dach nad głową - ma, ma co jeść - ma. I w dodatku nie musi nic robić. Trochę wręcz mu zazdroszczę. Też bym tak chciał chociaż przez kilka lat. :)

Gość powaznie mówię
Tez jestem tego zdania że bezrobotnego należy wywalić,uważam że każdy facet powinien wywalić swoja dziewczynę czy tez żonę która nie pracuje,w końcu jest równouprawnienie,ale faceci w tym kraju to idioci i utrzymują kobiety,żony itp,ja na taką bezrobotna to patrzę z pogardą i mogę tylko na taka splunąć,każda bezrobotna nie powinna się z nikim wiązać bo jest zwykłą leniwą babą

Gość to musi być prawdziwy frajer
a nie prawdziwa miłość! a ta panna to jakaś desperatka skoro faceta utrzymuje :o

Gość powaznie mówię
A ile jest facetów desperatów co swoje żony utrzymują?Dla mnie niepojęte że kobieta może nie pracować,ja bym taką wywalił na zbity pysk,po co faceci w ogóle wiążą się z bezrobotnymi dziewuchami?

Gość retretreret
My to wiemy. Dziś ludzie idą na łatwiznę. Chcieliby się dobrze ustawić jak najmniejszym wysiłkiem. :)

Gość ze to pasozyt
:)