Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrthrtgrgtb1111

Pytanie o moją dziewczyne

Polecane posty

Gość Git
to moze oznaczać tylko jedno ! zrobiła to zzzzzzzz MAKRELĄ!

Gość rgrthrtgrgtb1111
same chamy tu są i nikt mi nie pomaga :(

Gość rydzykowy men
powiedz dziewczynie żeby się zaczęła myć, to syry z cipoli i dlatego tak śmierdzi

Gość rydzykowy men
poza tym tu piszą sami nieudacznicy życiowi, więc kto ci ma niby pomóc ? to złe miejsce po porady..

Gość buuuummmm
to ja Ci pomoge! napewno nic se dzien wczesniej nie wkladala bo juz dawno by wszystko wrocilo do ''normy''' no chyba ze przed spotkaniem z toba...ale nie sadze!!!! i ktos ci pisal ze hormony maja wplyw!!! jakbys sie uczyl to kobiety maja dni plodne, okres.... i podczas roznych dni kobieta innaczej tam wyglada i innaczej sie czuje.... nie wiem czy kumasz? bo nie chce Ci juz ordynarnie pisac...

Gość gigi-
to nie jest pytanie o "moją dziewczynę"- postaw se inne pytanie: "o swój mózg":)

tralala25--->heh.. z tym ogórkiem to naturalnie podszyw był kogoś innego:D autorze, niestety ale Cie zasmuce, bo wydaje mi się że robi Ci rogi poprostu i dlatego masz takie odczucia jakie masz. nie chce być tendencyjny ale wszystko co piszesz wchodzi w pewną utartą ścieżkę: jesteś jej pierwszym i jedynym facetem, jesteście ze sobą już 3 lata, no i wywodzi się z tzw. "dobrego domu". wg. mnie chce zobaczyć jak to jest z innym w łóżku, ale nie chce związku stracić więc bryka sobie na boku, sprawdź ją lepiej pod tym kątem. peace 🖐️

Gość buuuummmm
i wiecej szacunku i zaufania do dziewczyny!!!! bo jak moj chlopak by tu takie rzeczy wypisywal to bym mu kazala spierd...!!!! a Ty se nie trzepiesz? one tez ci takie pytania zadaje? ona tez ma ci nie ufac??? bo ci nie udowodni czy to robisz czy nie!

Gość rgrthrtgrgtb1111
Johnie Walker - ja nie osądzałbym ludzi o których wiem kilka zdań. Gratuluje rozpisania mi ścieżki zdrad mojej dziewczyny, ale niestety przestrzelone:) Buuuum dzieki za fajne wypowiedzi, pomogły

Gość buuuummmm
bo ja jestem dziewczyna i to normalna :) odpisalam ci szczerze.... i powaznie nie jak nie ktorzy. ciesze sie ze cos pomoglam... a i moze Twoja dziewczyna wlasnie wtedy byla przed okresem co? poobserwuj ja troche pod tym wzgledem ale nie zarzucaj zdrad i itp. ona jest kobieta!!! :)

Gość rgrthrtgrgtb1111
zdrad jej nie zarzucam nigdy:) Ona ma nieregularny okres obecnie jest przed. Mowila mi tez ze byc moze inaczej wyglada w srodku czasami bo wlasnie przez hormony. ALe mozesz mi wytlumaczyc jaki to moze miec wplyw na to ze czasem jest lekko rozciagnieta juz na starcie w srodku zupelnie jakby bylo tam wczesniej cos wiekszego niz palec i ja wlasnie nieco rozciagnelo?

Gość zrob_kolego_tak
Jo, zrób kolego tak: Zdejmij bokserki, slipy, co tam nosisz, połóż się na łóżu i mów: "No weź go i potargaj" I niech Ci targa całą noc... W między czasie zrób jej palcówkę, minetkę ale nie dymaj... dobrz, gdybys tez kupil wczesniej wibrator w sex shopie i go wyjal w miedzy czasie. po takiej nocy zacznie się pieścić sama :)))

Gość buuuummmm
no wlasnie chyba np. przed okresem pochwa jest takaby bardziej rozciagnieta...i chyba w dni plodne.... wiesz ja az w to sie tak nie zaglebialam nigdy sie nad tym az tak nie zastanawialam.....i chlopak uwagi mi nie zwracal i nie pytal...bo to chyba dosc normalne... a moze poprostu byla bardziej podniecona...

Gość rgrthrtgrgtb1111
w dupkę też jak jej wkładałem palec to poza znajomym smrodem kakau czułem dziwne zniekształcenie odbytnicy

Gość powiem krótko.....
rozpchniętą cipe ma dlatego że ją wczoraj ruchałem swoja pała i kwiczała jak świnia

rgrthrtgrgtb1111 ---> chłopie, przecież napisałem że nie chce być tendencyjny, no i nade wszystko nikogo nie osoądzam, to jest forum i zwyczajnie wypowiadam tylko swoje zdania, spostrzeżenia. napisałem: jesteście ze sobą już 3 lata - czyli mogła się wkraść nuda, jakaś rutyna i chce sobie poszukać nowych wrażeń. napisałem: jesteś jej pierwszym i jedynym facetem - czyli być może chce zobaczyć jak w łóżku jest z innym i wiadomo napisałem: no i wywodzi się z tzw. "dobrego domu" - właśnie z reguły ludzie z dobrych domów, gdze zawsze muszą być wszyscy "ą-ę", wszystko ma być grzecznie i moralnie, tak aby "ludzie nie gadali", potrafią mieć drugą twarz. to co pisze to są pewne tendencje i niekoniecznie musi być tak w Twoim przypadku, wiec zluzuj.

Gość rgrthrtgrgtb1111
Ludzie pouciekaliście z klatek czy co?:|

Gość pół biedy jak sama się zabawia
ale mam przeczucie, że autor wątku ma obawy, że ona dorabia mu ROGI !

Gość rgrthrtgrgtb1111
wącham grzyby pod pachami

Gość rgrthrtgrgtb1111
Johnie Walker: "autorze, niestety ale Cie zasmuce, bo wydaje mi się że robi Ci rogi poprostu i dlatego masz takie odczucia jakie masz. " Jak dla mnie to wystarczająco sugeruje mi z Twojej strony że wali mnie po rogach. Z resztą niewazne, peace:)

Gość powiem krótko.....
johny dobrze pisze znudziłeś sie jej i tyle przez co ja ją ruchałem w tzipe że aż płakała

Gość rgrthrtgrgtb1111
chooje z was są i tyle :(

Gość rgrthrtgrgtb1111
jezdem parówa

Gość rgrthrtgrgtb1111
dobra koneic tematu bo tu sami idioci. Ty co ją niby ruchałęs - masz z tego jakas satysfakcje, myslisz ze mi dowaliłes czy cos? Żal. Dzięki buuum i dzięki tym co normalnie próbowali coś napisać. EOT

Gość ale to chyba nic złego
jak sobie podupczyła gdzieś na boku, nie? Wprowadzi do Waszego pożycia nowe techinki i nowinki :)

Gość rgrthrtgrgtb1111
a już mi sie przypomniała ostatni jak dobieralismy nowe wiadro to wkładałem jej w cipe aby sprawdzić ich obwód.

Gość Zenek de zoo
A może po prostu ona jest gejem? I to nie pochwa a odbyt?

Za bardzo nie wiem co znaczy lekko odkształcona pochwa. Przypuszczam, że była po prostu lekko otwarta, a to znaczy, że dziewczyna była podniecona i chętna do zabawy z Tobą.

Gość aiulinka3435
eh, jak Twoja dziewczyna bardziej się podnieci, to wlasniee wtedy jej pochwa się ' otwiera' bardziej. To nie znaczy ze jak się nie dzieje tak to nie jest podniecona, tylko wtedy tak skrajnie i barrrrrrrdzooooo chce żeby ta pustkę zapełnić;dd Tak myślę, tez jestem dziewczyną i w moim przyapadku tak jest.