Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

północny człowiek Wiesz co, mam na tyl kasy i na tyle wysoką pozycję społeczną że same się garną. Tylko że teraz to mi w ogóle na kobietach nie zależy.

Gość ŁukaszCZiłałała
Moje podejście do seksu jest jak najbardziej zdrowe uważam. Nie chciałbym żeby było to dla kobiety poniżające i przykre. To że miałbym jej zapłacić nie znaczy że muszę myśleć o niej jak o kawałku szmaty. Chcę poczuć to wszystko o czym wszyscy wiedzą a ja nie. Może się zdziwicie ale generalnie nie mam obsesji na punkcie kobiet. Lubię je nawet za to że są wredne i czasem przykre. Chciałbym uwolnić się od piętna prawiczka, bo uważam że to mnie frustruje. Nie chciałbym także myśleć o takiej kobiecie jak o kimś kto zarabia hańbiąc się bo sam byłbym hipokrytą. Zresztą jakie prawo miałby tak myśleć facet idący tam w wiadomym celu. Owszem ciekawi mnie jak to jest "włożyć tam" i co z tego??? Ciekawi mnie i już.

Gość północny człowiek
Autorze to wygląda w prosty sposób,najpierw dzwonisz telefonicznie i umawiasz się na wizytę,w mieszkaniu jest od 1 do 3 dziewczyn,oczywiście idziesz tylko z jedna do pokoju ale za nim tam pójdziesz to zazwyczaj proponuje ci drinka na rozluźnienie,jak jesteś spiety to one takie lubią bo wtedy wiedza że nie będziesz chamski tak jak dużo ich klieentów,możesz im sie nawet przyznać że jesteś prawiczkiem.Kosztuje to od 150 do 250zł,płacisz przed stosunkiem,płacisz i idziesz z nią do pokoju,później to ty dektujesz jak to ma wyglądać .

Gość nfjvgneri
ok, rozumiem. nie zamierzam odwodzić Cię od tej decyzji. Ale nie do końca zrozumiałeś, bo też uważam że Twoje podejście jest prawidłowe ale niewielu facetów jeszcze takie ma. pozdrawiam.

Gość plejboj_zdobyfca
Ja myślę, że powinieneś iść do prostytutki. Jak raz zarvchasz to przejdzie Ci "szacunek" do lasek i dzięki temu może coś konkretnego wyrwiesz.

Gość północny człowiek
Dominik ale to że ci nie zależy na kobietach to bardzo dobrze,każdego mądrego faceta kobieta powinna nie interesować a jedynie seks z nią,skoro masz okazję a tego nie wykorzystujesz bo w sferze seksu cię nie interesuje to coś nie tak z twoja męskością,ale nie wnikam bo nie moja sprawa,pamiętaj że dzisiaj wiele dolegliwości mozna skutecznie leczyć a seks dla faceta jest piękny więc szkoda życia żeby miec okazje i nie skorzystać,żyje sie tylko raz

polnocny pierwszy raz nie czulam tego bo przezywalam sam fakt utraty dziewictwa pozniej bylo inaczej

Gość anno ile masz lat i z iloma
facetami uprawiałaś sex ?

Gość północny człowiek
Aniu ale człowiek przyzywa najbardziej orgazm,po co sex bez orgazmu?Pierwszy raz dla kobiety zawsze jest bez sensu i bez przyjemności

Łukasz cieszę się że postanowiłeś dać sobie jeszcze trochę czasu... uwierz mi wydaje mi się że z prostytutką nie przeżyjesz tego co chcesz przeżyć...mówisz o niezwykłej bliskości z drugą osobą... tam raczej tego nie znajdziesz.

Nie zamierzam chodzić do lóżka z jakąś obcą babą, obejdę się bez tego. Tyle wytrzymałem to do końca życia też bez tego przeżyje. Kobiety tak strasznie działają mi na nerwy, co bardzo skutecznie obniża moje libido. Seksualnie jestem bardzo sprawny, ale jednak takie dymanie dziwek czy obcych babek mnie nie interesuje.

Gość ŁukaszCZiłałała
Wiecie ja zawsze miałem ten problem, że ze względów powiedzmy sobie moralnych traktowałem seks jako sakrum. Wierzyłem w to że trzeba czekać do małżeństwa, że kochanie się z kobietą to ważne doświadczenie na które warto czekać i się nie spinać, bo jeśli kocha to zrozumiem że pierwszy raz chciałem mieć z nią właśnie. Dzisiaj przeraża mnie myśl że nic o tym nie wiem. Nie uważam żebym stracił szacunek do kobiet przez to miałbym to za sobą. Szanuję kobiety z zasady bo na to zasługują i ja też chciałbym żeby mnie szanowały. Kurcze zadzwonię i po prostu się popytam jak to jest tak formalnie:d Przecież mnie nie zjedzą przez telefon. Właśnie boję się takiego spotkania z kilkoma kobietami wobec których będę wyglądał jak dziecko przejęte i nieporadne. Nie jestem chamski i w życiu bym sobie na to nie pozwolił!

Gość północny człowiek
Dominik skoro sie bez tego obejdziesz mimo że masz ochotę to podejrzewam że raczej jesteś kobietą która podaje sie za faceta,żaden normalny facet zdrowy seksualnie nie postępuje tak jak ty.

Gość anno ile masz lat i z iloma
facetami spalas ?

Gość północny człowiek
Aniu każdego faceta interesuje tylko sex z kobietą,oczywiście faceci w realu będą ci kity wciskać że jest inaczej,po prostu trzeba mieć jakiś dobry bajer,czasem faceci za sex płaca ogromną cenę a dokładniej chajtają się i utrzymują swoje kobiety w zamian za trochę seksu.

''Dominik skoro sie bez tego obejdziesz mimo że masz ochotę to podejrzewam że raczej jesteś kobietą która podaje sie za faceta,żaden normalny facet zdrowy seksualnie nie postępuje tak jak ty. '' Bo co , mam inne podejście niż ty, to od razu jestem nienormalny. Teraz to ty piszesz jak typowa kobieta. Nie możesz pojąć że ktoś ma inny poglad niż ty i żyje inaczej niż od ciebie. Dla mnie zawsze naturalne było to że seks uprawiałem ze swoją dziewczyną, a ze już nigdy więcej nei chce zadnej to obejdę się i bez tego.

Gość idz do agencji
kobiety w wieku 25 lat maja za soboa 10 partnerow, jednonocne przygody, anal i walenie facetowi chuja reka

''Aniu każdego faceta interesuje tylko sex z kobietą,oczywiście faceci w realu będą ci kity wciskać że jest inaczej,po prostu trzeba mieć jakiś dobry bajer,czasem faceci za sex płaca ogromną cenę a dokładniej chajtają się i utrzymują swoje kobiety w zamian za trochę seksu.'' Musisz być strasznie, prymitywnym, prostym człowiekiem. Nie wypowiadaj się za wszystkich mężczyzn bo takich jak ty to jest naprawdę margines.

Gość ŁukaszCZiłałała
A ja dotknę, pomacam i będę zdrowszy na umyśle. Zrobię co będę umiał, żeby ta dziewczyna czuła się szanowana i ceniona

Gość anno czyli
uprawialas seks bez milosci, bo nie kochalas drugiego faceta

ŁukaszCZiłałała Twój prypadek jest zupelnie inny i normalne ze jesteś ciekawy. Na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawial tylko szedł.

polnocny to chyba ty tak myslisz lukasz ja myle ze znajdziesz swoja ukochana kobiete i wkoncu sie odwazysz

Gość ŁukaszCZiłałała
Dzięki Dominik wybacz że tak głupio to rozgrywam, ale zrozum że po prostu mam wątpliwości i potrzebuje takiej opinii. Powiem Ci jak facet facetowi. Chodzi mi o samo doświadczenie, bez otoczki i tej całej filozofii z którą do tej pory żyłem. Chcę dotknąć, chcę doświadczyć i już. Boję się tego że będę beznadziejny i że wyjdę na jakigoś niedorozwoja, ale chyba nie mam innej opcji. Lepsze to niż życie w świadomości że taka ważna sfera to dla mnei obca kwestia, a z każdym rokiem będzie przeciez gorzej.

Z tego co tu czytam to jestem chyba jakaś nienormalna... nie mam za sobą dziesięciu partnerów i żadnych jednonocnych przygód na swoim koncie...