Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość ŁukaszCZiłałała
Ines nikt tak naprawde nie uważa to prowokacja z tymi puszczalskimi babami. Dla mnie nawet prostytutki to nei są puszczalskie baby. A tak swoją drogą jak uważacie. Czy na pierwszy raz lepiej wybrać się do takiej w moim wieku, czy lepiej do starszej powiedzmy po 30tce??? ja raczej bym wolał do starszej :) Chodzi chyba o stres i podejście lepiej bym się czuł przy dojrzalszej.

Gość północny człowiek
Dominik tak jak ja to myśli przynajmniej 95% mężczyzn,większość facetów kobiety są im potrzebne jedynie do seksu,ale to jest naturalne dla facetów,zresztą dzięki temu faceci tak dużo robią dla kobiet żeby sobie tylko podupczyć.Dominik ty jakiś dziwny jesteś,na pewno twoje poglądy są sprzeczne z poglądami większości facetów.

Gość północny człowiek
Autorze idź to takiej która cię najbardziej kręci,nie wiem co cie kręci więc trudno powiedzieć,ty sam musisz wiedzieć czy wolisz starszą czy młodszą ,czy chudą czy też z nadwagą,idź do takiej która cię najbardziej podnieca.

Gość idz do agencji
kobiety w wieku 25 lat swiete nie sa, maja za sobie wiecej niz 1 partnera oraz uprawialy anal i walily penisa facetowi reka

północny człowiek Jasne tłumacz sobie dalej. Naprawdę to jednak marzymy o miłości tak samo jak kobiety, tak samo chcemy zbudować dom, założyć rodzinę i mieć dzieci.

Gość północny człowiek
Aniu mam 31 lat.

Kurcze przeczytałam to wszystko i uważam, że jesteś super facetem Łukasz! Znajdziesz sobie dziewczynę która Cię pokocha i będziecie się kochać co noc:) Sex to nic trudnego i na pewno sobie z tym poradzisz! Jeśli sporo czytasz o tym, to się do tego możesz przyłożyć tak, że Twoja kobieta z Tobą odpłynie z rozkoszy:) Ja mam faceta już 4 lata. W styczniu urodziłam córcie. On był moim pierwszym a ja jego pierwszą i nasz pierwszy raz był cudowny! wszystko zależy od podejścia... Kobietę sobie znajdziesz i nie mów, że jesteś nie atrakcyjny i takie tam... Uwierz w siebie!!! A prostytutkę sobie odpuść bo jak się zakochasz w kimś to potem będzie Ci głupio, że tak wyglądał Twój pierwszy raz. Podobno sex z miłości jest przyjemniejszy niż bez uczuć!

Gość ŁukaszCZiłałała
Ale ja nie mam preferencji w stylu "duża pupa" "pieprzyk na brodzie". Chodzi mi o to czy pierwszy raz lepiej jest przeżyć z kobietą bardziej doświadczoną, czy z taką która mogałby być moją koleżanką z roku.

Gość jak to jest z kobieta
Dzieki wizycie u prostytutki nie przekonasz sie jak to jest kochac sie z kobieta, bo prostytutki sie nie kochaja ze swoimi klientami, tylko robia laske i daja sobie wsadzic.

Gość TH is IT PS
Mam 28 lat i 3 miesiące i do takiej instytucji mam zamiar iść jak będę miał 39 lat i 364 dni i nadal nigdy nie będę miał dziewczyny

Gość północny człowiek
Dominik ale ja już jestem w tym wieku żeby wiedzieć że miłość to wymysł mediów,dzieci nie lubię a tym samym nie chce ich mieć,lubię swoja wolność i nie zależność,rodzina to fajnie wygląda tylko na zdjęciu,nie wiem jak ty ale ja mam sex i nie odczuwam innych potrzeb,myśle że jak ty byś też miał sex to przeszła by ci ochota na tą "niespełniona miłość" O miłości myślą tylko ci którzy nie są rozładowani seksualnie.

północny człowiek Ogłoś swoją nową teorię a dostaniesz Nobla na 100%. Wszyscy są w błędzie, tylko ty masz rację. Wszyscy mężczyźni pozakładali rodziny i mają dzieci tylko dlatego ze to wymysł mediów. Skoro ty nie masz takich potrzeb to nie piernicz ze pozostałe 95% facetów tez tak ma.

Gość północny człowiek
Aniu tylko wszystkie kobiety popełniają jeden duży błąd,wy po prostu postrzegacie męską seksualność po przez waszą seksualność a to jest błąd.Nasza seksualność jest po prostu inna,mniej skąmplikowana i nie potrzebujemy tej "miłosci" do dobrego seksu,tylko wy potrzebujecie tej otoczki do dobrego seksu.

Gość TH is IT PS
Kto wie jak za kilka lat nie wytrzymam to może też będę co 2 tygodnie chodził na prostytutki Bez sensu mieć 28 lat i nie mieć jeszcze żadnego kontaktu z dziewczyną

Anno 7112, jestem pełen podziwu dla Twojej linii argumentacji. Argumentujesz z pozycji trudniejszej, prawie wyjściowo przegranej (bo Łukasz właściwie już zdecydował), i robisz to przekonująco. Łukaszu, jako facet doskonale rozumiem Twoje pragnienie: zobaczyć jak to jest z kobietą. Jakie są tu natomiast ryzyka. Te chorobowe pomijam, powiedzmy że będziesz zabezpieczony gumowo. A zatem: 1. to cię może wciągnąć. Naiwnie brzmi zdanie "spóbuję jeden raz i potem mogę do końca życia tego nie robić". Za chwilę przyjdzie pragnienie, zagościć w jeszcze jednej cipcze, potem pomacać jeszcze inne mniejsze/większe/ cycuszki, itd. 2. jeżeli trafisz na dobrą (w sensie profesjonalnym) panienkę lub zapłacisz więcej, to możesz dostać rzeczy, których przeciętna kobieta mężczyźnie nie robi, bo nie potrafi lub nie chce. Wiele kobiet np. niechętnie bierze do buzi swoim mężom. I to może być problem, swoje oczekiwania, normy przeżycia seksualnego, wywindujesz tak wysoko, że potem na jaką miłość byś nie trafił, to seksualnie zawsze będzie nie to. 3. może zmienić się Twój stotunek do kobiet. Na to bardzo uważaj. Facet po wizycie u dziwki myśli "one wszystkie są takie", tzn. względnie łatwe. Tymczasem mniejszość jest taka i paradoksalnie doświadczenie z prostytutką może ci utrudnić rozumienie namiętności przeciętnej kobiety, która jak ci już da, to będziesz zawiedziony, że tylko tyle i to po takich zachodach z Twojej strony.

Gość ŁukaszCZiłałała
Drogie Panie wasze rady są dla mnie ważne, ale czuję że przemawia przez was taka mądrość która jest związana z życiowym doswiadczeniem i udanym życiem uczuciowym. Ja wciąż czuję się bardzo "zielony" i trudno mi patrzeć na to z takim ogromnym dystansem i obocywać sobei że czas wszystko załatwi za mnie. A może Wy mi powiecie jako kobiety? Czy dla faceta który pierwszy raz to robi lepiej żeby kobieta była starasza czy rówieśnica?

Gość północny człowiek
Dominik większość ludzi których znam to maja dzieci bo wpadli i po prostu nie zostawili kobiety samej z dzieckiem z zwykłej przyzwoitości,dzisiaj ludzie pracują po 12 godzin,wiec do domu przychodzą tylko spać wiec jest im obojętne czy maja dzieci czy tez nie bo i tak ich nie widzą.Zresztą mnóstwo moich kumpli nie ma dzieci i nie chce mieć,a ci co maja to dlatego że ich kobieta chciała a oni nie umieli się sprzeciwić dycezji swojej kobiety.

Gość TH is IT PS
Wszystkie to dziwki i kurwy co biorą do pyska przystojniakowi i cwaniakowi

Gość ŁukaszCZiłałała
Niclas!!!! Rety wiesz co jak to czytam to mam wrażenie, że coś takiego chciałem od poczatku usłyszeć. Sam rozumiesz, że po prostu chciałbym spróbować, ale boję się wielu rzeczy. Między innymi tego że płacenie za seks wchodzi w krew i że stracę szacunek dla kobiet a mam go póki co bardzo dużo. Wiem że przeciętna żona nie robi loda swojemu mężowi więc moze dlatego warto by się przejść tak pomyślałem;d ale może to rzeczywiście głupi pomysł:d

Gość TH is IT PS
Powinno się wylać na nie kwas rżący

Gość północny człowiek
Aniu jesteś kobieta i to normalne że nie rozumiesz męskiej seksualności,po prostu gdybyś umiała przejrzeć swojego faceta to byś była w szoku

Gość TH is IT PS
Robi A jak nie robi to robi to kochasiowi i powinno się wylać na nią benzyne i podpalić

''Dominik większość ludzi których znam to maja dzieci bo wpadli i po prostu nie zostawili kobiety samej z dzieckiem z zwykłej przyzwoitości'' Tkwij sobie dalej w swoim wymyślonym świecie. Rozumiem że pewne rzeczy sobie wmawiasz żeby łatwiej ci się żyło. A może własne niepowodzenia próbujesz sobie wytłumaczyć w ten sposób. Nie możesz czegoś mieć więc za wszelką cenę próbujesz to sobie obrzydzić. ''dzisiaj ludzie pracują po 12 godzin,wiec do domu przychodzą tylko spać wiec jest im obojętne czy maja dzieci czy tez nie bo i tak ich nie widzą'' Ja prcuję po 8 godzin, zarabiając pzy tym półtorej średniej krajowej więc nie wiem o czym piszesz.

Gość TH is IT PS
Jak ktoś jest brzydalem to albo wytrzyma do końca zycia albo sobie czasem pójdzie i zapłaci Jak Bóg stworzył kogoś brzydkiego to jego wina ?

Gość ZBYSZEK...hmm
....zatkało mnie