Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość brokulapaskudna
myślę, że bardzo neiszczesliwy jest ten czlowiek, ktory zwatpil w milosc i uwaza ze to wszystko jest wyrachowane. tak, kobiety szukaja mezczyzn bogatych, najczesciej tez starszych, ktorzy sa w stanie zaopiekowac sie Jej dziecmi. szukaja mezczyzn atrakcyjnych, bo rowniez mysla przyszlosciowo, o dobrych genach dla dzieci. szukaja takich, ktorzy 'oracy sie nie boja', bo tacy beda mogli im zapewnic byt. mysle, ze skoro piszesz, ze tak wychodzi taniej, to po prostu czesto nie trafiles ze swoim uczuciem po dobry adres. bo milosc to nie tylko seks. trzeba umiec z siebie dawac, zeby brac. kurcze, zreszta nie wiem, jezeli waszym marzeniem, jest bycie kawalerem i do konca zycia korzystanie z uslug prostytutek, to prosze bardzo, przeciez nikt wam nie zabrania. przykro tak jak sie oddziela erotyke od emocji, bo w pewnym momencie robisz sie w srodku pusty jak wydmuszka. a odkrywanie swojej seksualnosci razem z osoba ktora sie kocha, to jest dopiero piekne. kobiety trzeba kochac, a nie traktowac jako 'niezle dupy' ;)

Gość brokulapaskudna
wiem, poniewaz Mu ufam. oboje jestesmy wierzacy i jest to dla nas bardzo wazne. poza tym jesli On tak powiedzial, to tak jest. niektorzy ludzie nie mysla tylko o jednym, czasem zastanawiaja sie rowniez nad emocjami drugiej osoby.

Gość TH is IT PS
albo 28 letnim Jak w ciągu 2 lat nie poznam dziewczyny to muszę iść do burdelu bo nie wytrzymie

Brokułko' masz rację. Znowu powtórzę za Tischnerem: "poziom naszego życia zależy poziomu naszego wyboru". Jeśli w kobiecie widzę tylko duppę albo pochłaniacz pieniędzy, to rzeczywiście wariant z prostytutką jest lepszy. Żeby kochać, zbudować coś emocjonalnie z kimś, to trzeba się otworzyć i zaufać temu drugiemu, sobie zresztą też. Tylko wtedy trzeba mieć odwagę przyznać sie do jakiegoś idealizmu, a nie zgrywać nieustannie twardziela bez złudzeń.

Gość północny człowiek
brokulapaskudna-A zdefiniuj mi słowo miłosc i powiedz skąd się wzięła miłość mężczyzny do kobiety i na odwrót,ta twoja miłość ma na celu tylko przedłużyć gatunek czyli chodzi tylko o sex. Ale fajnie ze umiesz przyznać się do tego na co lecą kobiety,a więc ja nie jestem ani bogaty ani przystojny więc mam wybór pomiędzy tanim seksem z ładną dziewczyną(Dziwką) a drogim seksem z brzydką i zrzędzącą dziewczyną(Żoną) na dodatek był bym świadomy tego że ona jest ze mną dlatego że nikt inny ją nie chciał tak samo jak ona była by tego świadoma że jestem z nią dla tego że inna mnie nie chciała,oczywiście odegrał bym taki teatrzyk że ona myślała by że naprawdę mi na niej zależy a tym, samym wykorzystywała by mnie ile wlezie.Tak zwana miłosć jest tylko dla bogatych i atrakcyjnych,brzydkim i biednym miłość po prostu się nie opłaca bo za duże pieniądze mała jakość,dużo lepsze w tym wypadku sa dziwki.

Gość niclas chyba nie dopuszcza do
siebie mysli ze sa osoby ktore nie pasuja ani jednej osobie i takie wzniosle filozoficzne teksty wali :D

Gość północny człowiek
brokulapaskudna-Oczywiście że kobiety nie myśla tylko o seksie ale ten twój jak nie myśli o seksie to znaczy że nie jest z tobą szczery i odgrywa po prosty teatrzyk.Co do wiary to księża też są wierzący co nie znaczy że nie maja dzieci. Kiedyś wierzyłem w listę wyborczą nr 6 i się zawiodłem,oby ta twoja wiara cię nie zawidła.

Północny człowieku, ale mając takie nastawienie możesz nie zauważyć prawdziwej miłości, jak przyjdzie. Teraz tak gadasz tylko, ale jutro naprawdę uwierzysz w to, co piszesz. "Poziom naszego życia zależy od poziomu naszego wyboru". Jesteś sceptyczny i nie chcesz wznieść się ponad sceptycyzm, dostaniesz dokładnie to, co sceptycyzm ci podsunie. Twoje ryzyko.

Gość brokulapaskudna
chcesz mi powiedziec, ze idziesz do prostytuki przedluzac gatunek? to gratuluje, napisz kiedy zostaniesz ojcem ;) no, oczywiscie zartuje, ale ubawila mnie ta perspektywa. oh...w kazdej ksiazce o genach i podtawach zachowania jest o tym, wiec to raczej bylo stwierdzenie oczywistego faktu ;) jeszcze jedno- przy typie ktory pracy sie nie boi, nie bylo wzmianki o bogactiwe, ani przystojnosci, wiec...;) to przykra wizja, ale kobiety niekochane, zazwyczaj zaczynaja zrzedzic, a kobiety kochane pieknieja i jest to fakt, potwierdzony na drodze biologicznej :) to spraw, zeby Ona byla z Toba, dlatego ze nie chce nikogo innego, kobietom jest latwo zawrocic w glowie. wystarczy troche kultury, zrozumienia, romantyzmu, empatii i milosci. nooo..moze duzo milosci :) osobiscie znam chlopaka, ktory zbyt przystojny nie jest- ani zbyt wysoki, ani zbyt rozbudowany, ani zbyt bogaty, a na powodzenie nie narzeka ;) jesli chcesz odgrywac teatrzyki- odgrywaj, ale skrzywdzisz Ja, siebie i dzieci. wiesz jak niszczeje psychika dzieci, kiedy widza ze rodzice sie nie kochaja? bardzo. sa smutne, brak w nich radosci, szybciej musza dorastac... oh, wlasnie sie mylisz, milosc to wynalazek ludzi biednych! :) powaznie. tylko chlopki mogli brac slub z tym kim chcieli, ludzie bogaci mieli juz z gory zaplanowane malzenstwa, wiec nie poznali smaku szczescia. oj, ale widze, ze chociaz starsi, to sami musicie sie przekonac o czym mowie. przykro mi patrzec jak inni sa nieszczesliwi. moze zamiast zwalac wine na to, ze nie macie pieniedzy, ze jestescie nieatrakcyjni, zacznijscie nad soba pracowac? to kobieta jest ozodoba mezczyzny, tak naprawde facet musi byc po prostu dobry, kulturalny, czuly, wrazliwy.. wiem co mowie, mam oczy i widze co dziala na mnie i moje kolezanki. a obiektywnie rzecz biorac naprawde nie najprzystojniejsi faceci maja branie ;)

offermo, ja myślę, że w uczuciach też istnieje wiktymologia, czyli mimowolne prowokowanie sprawcy, w tym przypadku niepowodzenia. Jeżeli spotkało mnie coś złego, to chodzi o to, żeby się od tego oderwać, a nie pozwolić sie temu przytłoczyć.

Gość TH is IT PS
"Wydaje sie to nic nie znaczyc, Wydaje sie,ze nic sie nie zgadza Bo chec nie przyniosla szczescia, Ciągle płacze sam nocą Nie sadź po mojej postawie Bo sam sie przeiez oklamuje, Dlaczego ode mnie odeszła? Czy znalazla innego?"

Gość TH is IT PS
Niepowodzenie to niektórych drugie imię

Gość brokulapaskudna
oj ludzie, ludzie... przeciez to wasze zycie, wasza wiara, nie gadajcie tylko robice, decydujcie, idzicie na latwizne, zaslaniajcie sie tym, ze juz jestescie starzy i brzydcy... albo sie nie zaslaniajcie, co ja wam bede mowic ;) oh, ja nie powiedzialam, ze On nie mysli o tym, ze odtsaiwa teatrzyk. ja tylko powiedzialam, ze czekamy :) dziekuję, że jestes ze mną, teraz gdy jest nas dwoja moja wiara na pewno mnie nie zawiedzie:) jesli uwazacie, ze wyglad wam przeszkadza w poznaniu dziewczyny ladnej i na poziomie- to tak bedzie, bo najgorsze sa przeszkody psychiczne. ale i tak mi nie uwierzycie, bo to nie jest proba dyskusji, tylko proba znalezenia ludzi, ktorzy wam przytakna i uspokoja wasze sumienia, szukanie ludzi ktorzy maja podobne zdanie do waszego. napisalam jak wyglada to z mojego punktu widzenia, jak ja to widze, a wy zrobicie z tym co bedziecie chcieli. prawda jest taka, ze dziewczyna sama do was nie przyjdzie trzeba sie ruszyc w tym kierunku. moze troche pobiegac, pocwiczyc, doporwadzic sie do porzadku i wyjsc do ludzi, a nie tlumaczyc sie, ze to juz za pozno. ja swojego zdania nie zmienie, bo ja wiem za co szanuje facetow;) a jesli wy macie inne zdanie..no coz, to moze tez jest odpowiedz, dlaczego nikogo nie macie? kobiety trzeba kochac i trzeba rozkochac w sobie ich umysll moi drodzy :) w zwiazku wazna jest przyjazn i zrozumienie, a nie pytanie 'kiedy pojdziemy do lozka' rozumiem jednak, ze was to nie przekonuje, tak wiec nie narzucam sie ze swoim zdaniem. powodzenia panowie :)

Gość północny człowiek
A więc powtórzę wam jeszcze raz że mam 31 lat i to co wy nazywacie miłościa to dla mnie jest to zwykłym popędem seksualnym,facet się stara dla kobiety bo po prostu chce się mu bzykać a jak nie będzie dla niej miły i nie będzie spełniać jej zachcianek to nici z seksu,dodam że facet nie ma potrzeby posiadania dziecka tak jak kobieta,dla faceta dziecko to jest po prostu pochwalenie się że nie jest gorszy niż inni i umie zrobić sobie potomka,po prostu wy macie pewne wpojone rzeczy którymi się kierujecie bo tak was wychowano i tyle.

Gość TH is IT PS
Poczekaj do września 2011 Jak nie będziesz miał seksu do tej pory to idź wyruchaj ladacznice

Gość autorze jesli masz
zamiar isc to zrob to jak najszybciej z wiekiem coraz mniej odczuwasz potrzebe obcowania z kobieta widze to po sobie

Gość brokulapaskudna
tak, niestety nie kazdy bedzie mogl latac. bo latac, to wierzyc, ze sie ma skrzydla, a skok to tylko forma pokazania innym, ze wierzyc to znaczy moc ;) przykro mi, ze nie moge sie podzielic z Toba swoim szczesciem, bo widze ze Tobie tez by sie troche usmiechu w zyciu przydalo :)

Gość TH is IT PS
dostaniesz kwasem po oczach

Gość brokulapaskudna
to w takim razie cieszę się, ze dostarczylam rozrywki az dwom panom, bo widze, ze nie mozecie sie oderwac od mojej wypowiedzi :D jej, fajnie tak byc w centrum zainteresowania :))

Gość północny człowiek
Aniu co masz na mysli że inaczej byś ze mną porozmawiała

Gość co za pieprzenie
kobieta na którą lecą od przedszkola będzie radzić nieatrakcyjnym beznadziejnym typom jacy to oni nie są fajni. no wybaczcie starczy że dziewczyna założy profil na randkach online i tego samego dnia dostanie 100 propozycji.... nawet jak wygląda jak ostatni potwór a facet to po 100 napisanych nie dostanie nawet jednej odpowiedzi jak jest brydki

Jesli to przemyslales to zrob to i nie pytaj innych o rade,jesli nie zastanow sie dwa razy jesli chcesz to zrobic

Gość północny człowiek
co za pieprzenie-Zgadzam się z tobą,wynika to z tego że facet ma dużo większy popęd seksualny i zawsze ma ochotę na seks,on to może nawet z brzydką uprawiać seks i mieć z tego przyjemność.Dam swój przykład,miałem zwykłe zdjęcie i mało kto wchodził na mój profil,wystarczyło inne zdjęcie i photoshop i od razu moje powodzenie maksymalnie wzrosło,wystarczyło by że bym zapuścił brodę i wtedy to chyba żadna by już nie weszła na mój profil,no chyba żeby zobaczyć największego brzydala sympatii

Gość co kobieta robi przed
komputerem? ma za długi łańcuch :classic_cool:

Gość północny człowiek
Aniu no właśnie,skoro masz ładnego męża z którym jesteś szczęśliwa to czemu siedzisz teraz przed kompem a nie z baraszkujesz z nim w łóżku?