Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość brokulapaskudna
myślę, że Darker jest strasznie zgorzkniały. naprawdę z takim podejsciem do zycia, wszystko co ile, puchate i rozowe od Ciebie ucieknie. zostana Ci same zrzedy i bedziesz mogl zalazyc nowy watek - chodze ze Zrzedzaca Ziuta help, ludzie co robic! ;) gdybys byl kobieta powiedzialabym Ci, ze zblizaja Ci sie te dni, wiec Cie rozumiem, ale jestes facetem, wiec absolutnie nie rozumiem Twojego czepiania sie za slowka i tego zrzedzenia. ale nie martw się. samotni kawalerowie tak podobno maja. zreszta Ciebie to chyba wcale nie martwi :) i dobrze, najwazniejsze to jest byc zadowolonym z siebie i swojego zycia :) trzymaj się :)

Gość brokulapaskudna
za jakis czas moze bede miala :) nasze nastawienie zaczyna sie w naszej glowie :)

Gość północny człowiek
Aniu rozumiem że ty w swoim małżeństwie nie jesteś szczęśliwa?

ups,widze ze moje wypowiedzi zabolaly niektorych panow,pomyslcie o sobie pozniej wyzywajcie innych

Gość polnocny frustracie

i wiecie co,nie dziwie sie ze ludzie nie chca zabierac glosu po co tacy debile jak wy maja ich pozniej wyzywac

typowa reakcja,jak cos wam nie pasuje to potepic jak w zyciu tak i na necie nic dziwnego

Gość ktos kto jest podatny
na takie teksty " jestes super facet" ma nie ciekawie w zyciu jesli nigdy nie mial dziewczyny :O

Gość TH is IT PS
Kobiety oddają się cwaniakom PUA

Gość nie rób tego proszę Cię
Łukaszu jeśli jeszcze jesteś na tym forum to proszę Cię nie rób tego z prostytutką. Jako kobieta z bardzo niewielkim doświadczeniem w tych sprawach oraz w Twoim wieku powiem Ci to, co już tutaj ktoś pisał: kobiety zawsze są ciekawe przeszłości mężczyzny i prędzej czy później wyjdzie na jaw,że byłeś u prostytutki, a to łączy się z jednym - koniec związku. Pomyśl czy warto tracić prawdziwą miłość za którą nie musisz płacić dla chwilowej przyjemności z kobietą, która już nawet nie czuje przyjemnośći z seksu i może mieć przeróżne choroby weneryczne biorąc pod uwagęfakt, że średnia ilość jej klientów idzie w setki a nawet tysiące. Mi by nie przeszkadzało to, że jesteś prawiczkiem. To naprawdę jest zaletą w obecnych czasach! Nie daj się zepsuć jak część "wiernych" i kochających mężów i chłopaków, którzy również z ciekawości lub niezaspokojonego popędu biegną do prostytutek. Daj mi wiarę w to, że wartościowi faceci jeszcze istnieją...

Gość powaznie mówię
Rozumiem że ty byłaś na prostytutkach i wiesz że z nimi nie ma przyjemności?otóż uwierz mi ze z dziwkami jest duuużo lepiej niż z przeciętna laska która w łóżku jest po prostu kłodą,dla faceta miłość to jest właśnie sex,nic oprócz tego nie oczekuje od kobiety,zresztą kobieta tez niczego dać mu oprócz seksu nie może.

Gość nie rób tego proszę Cię
czemu od razu tyle złości?! uwazam ze wypad do prostytutki to nie wyjscie a jakbym znala Autora osobiscie to na pewno nie przekresliłabym go z powodu na jego brak doświadczenia. Uspokójcie się ludziska!

Gość alamakota22
łukasz.mylisz sie jak raz spróbujesz seksu to nie bedziesz o czym innym myślał.prostytutki ci odradzam bo mozesz złapać jakieś choróbstwo...ale wybór i tak należy do ciebie http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość dsafasdfasd
idz poruchasz sobie chociaz troche, moze sie psychicznie odblokujesz i sam bedziesz sobie dupki wyrywał. Ludzie cie strasza chorobami wenerycznymi, ciekawe czy przed kazdym bzykaniem kaza swoim partnera pokazac wyniki badań na hifa i inne syfy (tak tak wiem ze oni sa porzadni i ufacie im - dopoki sie nie przejedziecie na tym zaufaniu:)). "1. to cię może wciągnąć. " tak to najlepiej niczego nie probowac bo moze wciagnac - idiotyczny argument "2. jeżeli trafisz na dobrą (w sensie profesjonalnym) panienkę lub zapłacisz więcej, to możesz dostać rzeczy, których przeciętna kobieta mężczyźnie nie robi, bo nie potrafi lub nie chce. Wiele kobiet np. niechętnie bierze do buzi swoim mężom. " to co to za kobieta ktora gały nie robi? wtf? bedzie przynajmniej wiedział jak wiele przyjemnosci miec mozna i znajdzie odpowiednia ktora bedzie zaspokajac jego potrzeby "3. może zmienić się Twój stotunek do kobiet. " to chyba moze mu tylko na plus wyjsc :) z obecnym nastawieniem gówno ma :) Jak czytam te pierdolone bzdury o miłosci i ideałach to mi sie rzygać chce. Takie rzeczy sę piekne jak ma sie 16 lat albo gdy sie je oglada na srebrnym ekranie. Niestety w rzeczywistosci wyglada to troche inaczej. Nie daj sie zmylić słodkim pierdzeniem brokulapaskudna , ona poprostu jeszcze po dupie nie dostała ale spoko , jeszcze wszystko przed nią. Takie idiotyczne szczescie nie trwa wiecznie ;) Kiedys tez byłem taki jak ty, idealy , szacunek dla kobiet bla bla bla i byłem wspaniałym przyjacielem ale moje doswiadczenia seksualne były na zerowym poziomie - brzydki , gruby i miły- kiepskie połaczenie poprostu. A kiedy porzuciłem te marzenia o miłosci i ideałach to sytuacja o dziwo sie zmieniła. Ba jakos tak dziwnie ze wszystkie na ktore trafiam biora do papy - mimo ze kolega wyzej sugeruje ze wiekszosc tego nie robi. Mnie brzydkiemu grubasowi a jak ty jestes normalny to w ogole nie powinienes miec problemow. Musisz sie tylko odblokowac i porzuci pewne bzdurne załozenia o swiecie - wizyta u dziwki moze ci w tym pomoc.

Gość gosciu wyzej dobrze mowi
nie sluchaj tej pipy z ":niewielkim" doswiadczeniem bo ona sama sobie poruchala pewnie jako nastolatka a teraz swieta zgrywa

Gość jd-ddj
ale numer:D

Gość TH is IT PS
Najlepiej samemu całe zycie trzepać kapucana a w Niebie to pewnie nawet Jezus będzie się z nas nabijał że ani razu nie zamoczyliśmy

Gość ŁukaszCZiłałała
Moje drogie ludzie:) Wróciłem z pracy i postanowiłem zajrzeć jak rozwija się nasza wczorajsza dyskusja. Zauważyłem że podzieliśmy się na dwa obozy. Jedni uważają, że w miłości jest coś romantycznego i czekanie na tą jedyną potęguje późniejsze szczęście. Inni twierdzą, że to naiwność i głupota. Ja zawsze uważałem, że w zbliżeniu z kobietą powinno być coś urokliwego. Że powinna być ta magia, to jej bicie serca i uśmiech. Korzystanie z usług prostytutki to tak jak robienie sobie zdjęć w automacie. Niby zdjęcie ale duszy nie ma. Może ochrzanicie mnie za tą naiwność prawiczkową, ale ja wciąż jestem skłonny uwierzyć w to, że spotkam kobietę która pozwoli się pokochać i zechce ze mną razem się tego uczyć. Wczoraj wieczorem znalazłem ogłoszenie, zadzwoniłem i mimo tego, że bardzo się stresowałem uważam że głos tej kobiety był normalny. Nie było w nim wulgarności, rozwiązłości i zimna. Zwykła miła babka. Trochę przeraża mnie to tylko, że wszystko jest tak cennikowo określone: chcesz dotknąć biustu płacisz dyszkę, pocałować w piętę dajesz piątkę... tak jak mówiłem, miło ale bez duszy. Umówiłem się na środę wieczorem.

Gość TH is IT PS
Ja jeszcze poczekam i dam szansę losowi żeby mi pomógł (zobaczę co będzie za 2 lata)

Gość Miiu zynekkkk
Ania ratuj go:D:D:D

Gość co szkoda slow
sama nie jestes dziewcia to siedz cicho