Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina0360

Plamienie, ciąza

Polecane posty

Ostatnio przezyłam swój pierwszy raz, bylo to w 25 dniu cyklu, zabezpieczylismy sie ale okres mi sie troche spoznia... dzis zaczelo pobolewac mnie troche w dole brzucha i zauwazylam plamienie... jest to brazowa wydzielina i krew... nie wiem co to oznacza bo nie ma tego duzo... jest mozliwe ze jestem w ciazy? moj chlopak zaczyna sie stresowac i to sie tez zaczyna udzielac mi mimo ze na poczatku bylam pewna ze jest ok...

Gość magda z wawy
mialam ostatnio tak samo, po tygodniu nastąpił okres, tak wiec nie martw się

Jak mocno sie martwisz to zrobcie rano test... Ja jak zrobiłam mocno sie odstresowalam i na drugi dzien mialam okres... Watpie zebys byla w ciazy bo masz wtedy dni nieplodne i do tego zabezpieczenie wiec naprawde powinno byc ok

Gość magda z wawy
ja tez miałam 1 raz w życiu a mam 30 lat

Takie plamienie mialam w wakacje rok remu i trwało 2 dni... I miałam to zamiast okresu. W nastepnym miesiuacu bylo juz ok. Gin mi powiedzial ze tak mialam od upałów i zmiany klimatu ;/

tak to jest jak się dzieci do seksu zabierają chłopak też niezwykle dojrzały jest. w ciąży nie jesteś ale zastanów się jak on by cię potraktował gdybys była

Gość katerina171819
u mnie właśnie by,l taki objaw ciąży,brazowe plamienie i trochę krwi .utrzymywa,lo mi się to prawie 2 miesiące i lekarz zapisał mi tabletki przeciwporonne,pózniej wszystko bylo już ok

podejście do tematu dziecinne: ''moj chlopak zaczyna sie stresowac i to sie tez zaczyna udzielac mi mimo ze na poczatku bylam pewna ze jest ok...'' ''ja tez tak mysle ale on mnie stresuje i sama zaczynam watpic...'' Gratuluję dojrzałości jak na ''te lata''

Nie potrzebna mi sa tego typu komentarze... jesli nie potrafisz napisac czegos sensownego to najlepiej sie nie wypowiadaj...

To napisze coś sensownego Bosze mam nadzieję że nie zaszłaś bo co Wy biedni zrobicie. A czemu masz plamienia to Ci zaraz powiem tylko postawię tarota. Lekarzy w Polsce brak więc nie ma gdzie iść się spytać o poradę

takich jak Ty to dziennie na forum jest setki. po cholere bierzecie sie za seks skoro nie potraficie udzwignac odpowiedzialnosci?? idz do lekarza po tabsy jak chcesz sie ruchac

Gość katerina171819
test niby mozna robic po 6 dobach ale zaleca się po10.jesli moge spytac to jak sie zabezpieczyliscie?