Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukienka na wesele 1987

Sukienka na wesele 1987

Polecane posty

Gość Sukienka na wesele 1987

Czy można iść w takiej sukience na wesele?? jaki kolor najlepszy dla nieszczupłej blondynki z dużym biustem

Aha, zapomniałem dodać ,żebyś przestała wpierdalać słodycze i słodzić po 3 łyżki herbatę. Cyce już masz jak twierdzisz spore więc może coś z tego jeszcze będzie. Powodzenia

Gość ctpbmdeahg
Przecież to wioska ;-o

Gość anka mijanka
sukienka nie najgorsza w tym kolorze szary grafit myślę

Gość a moim skromnym zdaniem...
sukienka sama w sobie dosc ciekawa aczkolwiek na taka impreze wydaje mi sie ciut za skromna...choc wiele tez zalezy jakie dodasz dodatki:) nie przejmuj sie glupimi komentarzami:)

serio co to znaczy nie szczupłej? bo pomiędzy rozmiarem 40 a 56 jest trochę. dla dużego biustu dekolt bardzo dobry i fajny krój. jedyne ale to jakość przypuszczam ze będzie to szmata. jeśli masz czas i w razie gdy materiał okaże się kiepski kupić inną to możesz zaryzykować. wszystkie kolory są fajne najbardziej podoba mi się grafitowo granatowy. czerwona także będzie super wbrew pozorom kolory intensywne są dobre dla większych kobiet bo odwracają uwagę. nie wybierała bym czerni nie pasuje na wesele. poza tym nie trawie tego ze grubsze kobiety noszą tylko czerń. wyglądają jak czarne wdowy, jakby nosiły żałobę w związku z swoja wagą. nie tylko czerń wyszczupla ale także wszystkie ciemne kolory.