koncepto 0 Napisano Sierpień 1, 2010 jestem w 10 tygodniu ciąży. mój chłopak nie chce tego dziecka. własnie mi powiedział, że dodał mi do herbaty rozdrobnione całe opakowanie pigułek - microgynon21. co się stanie? czy mam powody do obaw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trampkarka 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Z tego co wiem to te tabletki maja jakies cdzialanie poronne ale nie wiem jak jest w praktyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koncepto 0 Napisano Sierpień 1, 2010 czytałam, że to metoda yuzpe (ptrzyjęcie dużej ilości tabletek antykoncepcyjnych zawierających lewonogestrel ) tylko ze ponoć jest ona skuteczna jakoś krótko. natomiast wydaje mi się ze przyjecie tak dużej ilości hormonów i tak nie pozostanie bez wpływu na płód chyba nie wiem jutro pójde do lekarza, jezeli zasne w oógle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trampkarka 0 Napisano Sierpień 1, 2010 No tak chyba bedzie najlepiej jak pojdziesz... Na jakims forum laska chciala w domu poronic i właśnie polecali jej te tabletki ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koncepto 0 Napisano Sierpień 1, 2010 szlag by to trafił, myślałam, ze się uspokoje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trampkarka 0 Napisano Sierpień 1, 2010 A czemu on to zrobił? Niechce dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koncepto 0 Napisano Sierpień 1, 2010 po raz kolejny pokłóciliśmy się i wykrzyczał mi co zrobił. od początku myślałam, że chce, choć to nasza wpadka. znamy się dość dłgo. nie wiem, jednak dopiero w sytuacjach poważnych poznaje się kogoś. oczywiście juz nie mamy o czym rozmawiać. naraził i mnie i dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trampkarka 0 Napisano Sierpień 1, 2010 sry nie doczytałam w temacie ;/ idz do lekarza i uspokuj sie... Nerwy tez szkodza... Bedzie dobrze nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach