Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nency

Chłopak wyjechał, a ja tęsknie, jak sobie poradzic?:(

Polecane posty

Gość nency

Witam, moze ktos mi pomoze, pociesz?! jestem z chlopakiem rok, miedyz nami roznie bywalo, i rozstania,powroty. mialam go dosc on mnie tez, dzis wyjechal do norwegi na ponad miesiac....od kilkunastu dni na sama mysl ryczalam, a dzis to jakas masakra:( nie wiem jak sobie poradzic? czy tak bedzie przez ten czas jak on wyjechal ? jak ja wytrzymam ta rozlake? ogolnie przez ten rok bycia razem najdluzej to 3 dni sie nie widzielismy, a tutaj ponad miesiac:(

Gość wiara czyni cuda
przeleci ten miesiąc że nawet nie zauważysz:)

Gość na początku jest ciężko
bardzo ciężko tak jak Tobie teraz, ale później troszkę się do tej sytuacji przyzwyczaisz i będzie lepiej, wiem bo też tak miałam, przez pierwsze dni ryczałam, oczywiście najgorzej było w weekend, ale później jakoś dało się przeżyć

Gość niunka blondi 25
miesiac? daj spokoj zleci:D a jak na pol roku na misje wyjezdzaja?

Gość nency
eh co prawada bedzie pisal sms, ale wiadomo ze to bedzie kosztowac, wiec niewiele ich bedzie, czasem na gg pogadamy. chce jednak zeby tez odpoczal odemnie i nie chce wymuszac zeby wieczorami usadl na gadu i rozmawial. pojechal =z kolegami i pewnie chce z nimi tez pobyc. ciezko bardzo mi jest...al ejak piszeie, pare dni..przyzywyczaje si ei minie....oby :)

Gość ja tesknie za dziewczyna
zobaczymy sie dopiero po wakacjach:(

Gość nency
eh..to faktycznie miesiac to nie tak wiele?! jak wytrzymujesz to ze sie z nia nie widujesz? piszecie ze soba?

Gość piiiiiiipolska
Mój chłopak też dziś wyjechał . jesteśmy ze sobą rok . Pojechał do pracy na 2 miesiace . Od kiedy sie dowiedziałam ze jedzie przezywałam to . od 3 dni płacze jak bóbr . to jest najgorszy dzien mojego życia . jestem za słaba na takie rzeczy ,niechce mi się zyć....

Gość bvnvbngbngn
mój też dziś wyjeżdża za granię, a twój gdzie?

Gość piiiiiiipolska
do niemiec a twój ? jak sobie z tym radzisz ?

Gość gość
ej mi sie nie che jeszc i placze i to jest do d**y

Gość gość
Mój narzeczony też wyjechał na ponad miesiąc i nie jest łatwo ale przyzwyczailam się kwestia przyzwyczajenia :) głowa do góry ;)

Gość gość
Mój też pojechał do Niemiec na 3 miesiące też mi jest ciężko płacze mało jem ale tutaj nie zarobi takich pieniędzy jak tam a rozlaka dobrze nam zrobi raczej raczej ale najgorsze są dwa pierwsze tygodnie później już będzie lepiej musimy się przyzwyczajac

Gość gość
Hej dziewczyny ..mam to samo jest strasznie ciezko najgorsze jest to ze sie bardzo teskni jest smutek i zal..a mam dodatkowo nerwice ktora tez daje mi popalic bo tesknie