Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość checkmybrain

Dziewczyna się we mnie zakochała a ja kompletnie nie chcę związku

Polecane posty

Gość checkmybrain

Prowadzę życie samotnika.Ubieram się w stare wytarte amerykańskie jeansy,biały t shirt i skórzane półbuty.Jestem typowym outsiderem który idzie przed siebie i nie patrzy na innych.Mam pracę lecz mało w niej zarabiam ale wystarczająco tyle żeby kupić sobie papieroski i przeżyć do końca miesiąca.Moje życie to rock n roll jednym słowem i tak już od ładnych parunastu lat ale jest jeden problem.Pojawiła się pewna dziewczyna której podobam się tak bardzo że wiecznie mnie nachodzi.Nie ukrywam że zawsze podobałem się dziewczynom i nie ma dnia żebym nie szedł ulicą i nie widział jak główki dziewczyn obracają się za mną ale z tą dziewczyną mam problem.Chodzi o to że Ona jest z bogatej rodziny ,ma wyższe wykształcenie i zarabia grubą kasę.To całkiem inny świat niż ja a mimo tego zakochała się właśnie w kimś takim jak ja.Rozmawiałem z nią na ten temat ale Ona płacze gdy tylko daję jej do zrozumienia że nic z tego.Mam dwadzieścia parę lat a Ona trzydzieści parę , jest starsza a zachowuje się jak dziecko.Jak jej powiedzieć i wytłumaczyć że ja taki chłopak nie nadaję się dla niej i nie czułbym się dobrze w takim związku ?

Gość sam sobie odpowiedziałeś
więc nam tu nie ściemniaj. Poza tym odnoszę wrażenie że jesteś zapatrzony w siebie ale powodzenia :p

Gość checkmybrain
Źle mnie zrozumiałaś , nie jestem zapatrzony w siebie .Po prostu pierwszy raz piszę na takim czymś jak kafeteria bo znajomy mi polecił

Gość do checkmybrain
no po prostu powiedz jej to co tu nam napisales, ze nie jestes zainteresowany, a zeby nie bylo jej tak bardzo przykro, powiedz ze nie interesuja cie na chwile obecna zadne zwiazki. A to co ona z tym zrobi to juz nie powinno cie martwic. Jesli sobie z tym nie poradzi to juz nie twoja rzecz dalej.

Gość Prażynka_87
powiedz że nie ma chemii;)

Gość Gian Carlo
Jak nie ma innego wyjścia i nie chcesz z nią się wiązać to powiedz, że interesuje Cie płeć przeciwna i na pewno sobie dziewczę odpuści. No albo spróbuj poznać ją bliżej, może to jest właśnie to, tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Pakuj się i wyjeżdżaj (czyt. uciekaj). Każdy outsider by tak zrobił. Jeah, ryli...