Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my head was...

Dziewica ma problem...

Polecane posty

Gość my head was...

Muszę sie tym z kims podzielić,bo w realu nie mogę z nikim o tym pogadać.Żeby Was nie zanudzać napiszę w skrócie:od pewnego czasu moje hormony szaleją,ale jeszcze długo nie będę uprawiać seksu, musiałabym być dłuzej z tym jedynym,a jego ciągle brak.Myśle,że wtedy jak już będę miala z kim to zrobić,to nie będę już miała na to takiej ochoty jak teraz.Do dupy ta biologia :O

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Jestes dziewicą? Super! To skarb :) Nie zmarnuj tego dla jakiegos marnego typa :) Czekaj na tego jedynego który to doceni :) Pozdrawiam :)

Gość ja dziewicza puszcza
ile masz latek

Gość my head was...
16

Gość takaprawda
zawsze zostaje Ci masturbacja ;) poczytaj o stymulacji lechtaczki :D no i dziewictwo beedziesz mogla zostawic dla kogos wartosciowego... powodzenia :D

16? Masz czas :)

Gość problemnieproblem
Dziewczyno to zaden problem, w koncu kogos poznasz:) ======== www.ksiazki-pielegniarki.pl - zapraszam:)

Gość my head was...
Mam 21,to był podszyw :P W wieku 16 lat nie myślałam nawet o seksie. No niby skarb,ale hormony szaleją,dla mnie to nie jest super :O

Hormony....... Wiesz czym sie różnimy od zwierząt? Ze umiemy sie powstrzymać od różnych potrzeb :) Wiec.... Dasz rade... Ja też zamierzam to trzymać dla tego jedynego :)

Gość my head was...
No pewnie że nie będę sie na nikogo rzucać.Ceżko to opisać,ale to takie paskudne uczucie jak jakieś instynkty mną rządzą,mam np tak,ze jak widzę faceta bez koszuli to nie wiem gdzie oczy podziać żeby nie było po mnie widać,że sie gapie :O Nie wiem,może to nie tylko kwestia hormonów,ale też temperamentu

Gość my head was...
Szkoda że nkt nic nie pisze,oczekiwałam jakichś rad co z tym zrobić,jak sie tego pozbyć.Słyszałam kiedys,ze wysiłek fizyczny pomaga,ale na mnie to nie działa :O

Gość dobra rada zawsze w cenie
zona budzi sie w nocy przez meza, ktory to podchodzi do drzwi, to do okna i tak w kolko... - kochanie... co ci? - pyta zaniepokojona - aaa.... strasznie chce mi sie seksu - no to chodz... - no to chodze... :o :o sprobuj, moze pomoze 🖐️

Gość my head was...
Próbowałam,nie działa :P