Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażer z tramwaju

wejdź i doradź cos :)

Polecane posty

Gość pasażer z tramwaju

sprawa dotyczy kobiety rzecz jasna :) ... ale do rzeczy Jest jedyną kobietą której kiedyś wyznałem miłość bo nigdy wcześniej nie poczułem czegoś takiego do kobiety... Odrzuciła mnie i z tego powodu zerwał się kontakt na ok 1,5 roku... Po tym czasie zagadałem do Niej i co się okazało... Jej zachowanie i sposób myślenia w pewnym sensie było bardzo podejrzane ponieważ jednym z tekstów którym mnie zaskoczyła po odnowieniu znajomości był "Bardzo Cię wtedy chciałam" ... heh dobre:) Gdyby chciała to by mnie nie odrzucała... Potem gadamy na gg i widze że laska ewidentnie firtuje ze mną... zapewnia mnie że jestem jedynym facetem za którego chciałaby wyjść za mąż :O... jestem jedynym kandydatem na ojca Jej dzieci, że bardzo tęskni za mną i takie tam.... Zaaranżowała rozmowę w której zaczeliśmy się zwierzać ze swoich sekretów i pragnień ... a tu nagle znika gdzieś na 4 dni bez słowa, nawet telefon był wyłączony ... zostawiłem Jej wiadomość w stylu " Ja sie tu przed Tobą otwieram i zwierzam a Ty sobie tak po prostu znikasz... Teraz już wiem że w życiu nie założyłbym rodziny z kobietą która znika na tyle dni bez słowa" Jestem na Nią wpieniony na maxa.... Czy taką kobietę można traktować poważnie???? Jak się zachować??? Co o tym myślicie :)

Gość dangowee
mysle ze nudzi jej sie i ma swietna zabawe piszac z toba

myślę że jesteś francuskim pieksiem ,który gania koło swojej pani z merdającym ogonem .

nigdy nie mów nigdy hi hi ,jak Cie rajcuje to bedziesz za nią jeszcze z 3 lata ganiał

Gość pasażer z tramwaju
"myślę że jesteś francuskim pieksiem ,który gania koło swojej pani z merdającym ogonem" czemu tak sądzisz?

to się nazywa syndrom tej jedynej. Pokazujesz jej jaki jesteś , słaby i od niej uzależniony. Ona o tym doskonale wie i to wykorzystuje. Po co ma sie starac i zdobywać kogoś , kogo ma już tyle lat bez żadnych starań. Jesteś jak ryba , która wychodzi z wody puka w pelcy wędkarza i mówi , że da się złapać , po czym połyka pusty haczyk i jest jeszcze z tego zadowolona. A gdzie tu jest przyjemność z samego łowienia ?

Gość dangowee
ile wy macie lat? dla mnie jestes naiwny

Gość asdasdsa
Brak godnosci i honoru;/ zarówno u kobiet i u mężczyzn. no na bank po 1,5 roku sobie przypomniala o Tobie;/ i jeszcze takie kity Ci wciska;/ ech...zal.pl

Gość pasażer z tramwaju
Max tez jestem sceptyczny heh "ile wy macie lat?" - czy robi jakąs różnicę czy 15 czy 45??? nie wiem co to ma do rzeczy:)

""myślę że jesteś francuskim pieksiem ,który gania koło swojej pani z merdającym ogonem" czemu tak sądzisz?" Nie wiem czemu on tak sądzi, ale ja sądzę tak samo... laska widzi, że ma Cie w garście - czyli już Cię nie szanuje... Bawi się z nudów bo nie ma nic lepszego na oku... Jeśli będziesz latał wokół niej, to może nawet trochę z tobą się poprowadza, ale to tyle... Pamiętaj - kobiety najbardziej kochają mężczyzn, którzy tak naprawdę ich nie potrzebują

Ta kobieta nie jest dla Ciebie, autorze. Znikające panny, młode czy stare nie mają w sobie żadnego wabika. Zostaje po nich jeno zamęt, a przecież, nie o to chodzi. Jednym słowem - daj sobie z nią spokój.

"czy robi jakąs różnicę czy 15 czy 45??? nie wiem co to ma do rzeczy" bo jeśli chodzicie do gimnazjum, to zachowania są ok... Jeśli macie około 30, to żenada... Ale Ty jesteś bardzo infantylny - dziwisz się oczywistościami i nie rozumiesz rzeczy banalnych