Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiablondi

Co potrafią Wasze półtoraroczne dzieci?

Polecane posty

Moje dziecko ma 100 pomysłów na minutę:) raz tu raz tu i zaraz jest gdzie indziej. Potrafi bardzo dużo. :)

Gość nie taka znowu nowa
smieszy was to? serio? tu nie chodzi o wyliczankę, ale nie zrozumie tego ktoś, kto nie drżał o rozwój dziecka dla pani powyzej: wiesz jak robi paw? to tak samo robi mój synek :), chodzimy często do Lazienek i tam jest mnóstwo pawi.

Gość poroocznikova
Tez mam poltoraroczne dziecko,kocham je bardzo i jestem z niego dumna,ale nie wiem,po co mialabym wypisywac takie elaboraty,co umi,a co nie (choc o.tym,co nie umie,raczej aie tu nie chwalicie). Autorko,po.co ci to? Jedno dziecko szybciej cos opanuje,inne wolniej i o niczym to nie swiadczy

Gość elokod
no mnie smieszy naprawde taka jebnieta wyliczanka jak masz problem z dzieciakiem z autyzmem to sobie wyliczaj na forum o autyzmie i tyle

Gość jakie wy jestescie pojebane
12. Rzuca piłkę, kopie piłkę, próbuje łapać piłkę 13. Naśladuje kichanie, kaszlenie, ziewanie, bączki, używa przedmiotów zgodnie przeznaczeniem Ty uwazasz ze jestes normalna????????????????? nosz kurwa ludzie :-O takie rzeczy kazde dziecko robi i umie ty jestes jakas pierdolnieta :-O

Gość nie taka znowu nowa
Sama jesteś pojebana i to zdrowo. Rzecz w tym, że moje dziecko miało wielki kłopot z rozwojem i niestety nie robiło wielu rzeczy, które robili Jego rówieśnicy a nawet dzieci pół roku młodsze. Dzieci z ZABURZENIAMI nie robią tych rzeczy, nie naśladują, nie pokazują, kurwa nie chce mi się tłumaczyć. Zresztą jeśli twierdzisz, że wszystkie dzieci to robią to nic, tylko mogę się cieszyć :) a teraz spierdalaj z tego tematu na jakiś inny i idź sobie podręcz kogoś innego ok? ;) rzadko używam takich słów, musi mnie ktoś nieźle wnerwić. Nie porównuję dzieci w sensie rywalizacyjnym - w tej kategorii na pewno bym przegrała ;) Dzieci są różne, ale mój przykład pokazuje, że trzeba być czujnym.

Gość elokod
no i co mamy plakac nad tym twoim nieszczesnym dzieckiem? ty sie zalisz czy chwalisz kretynko???

kretynko a czy temat brzmi : CO ROBIA WASZE POLTORAROCZNE NIEDOROZWINIETE DZIECI??????????????????????????? bo ty w takim kontekscie odpowiadasz jak jakas jebnieta nawiedzona kretynka:-O a ja bede pisac gdzie mi sie chce idiotko. zal mi juz Twojego dziecka bo sie kurwa podniecasz kazdym pierdnieciem :-O to ty sie leczyc musisz idiotko i to na glowe ! wiesz co to jest zastepczy syndrom munchhausen?

Zastępczy zespół Mnchhausena (przeniesiony zespół Mnchhausena, zespół Mnchhausena per procuram; ang. Mnchhausen sydrome by proxy) zaburzenie psychiczne z grupy zaburzeń pozorowanych, występujące zazwyczaj u rodziców lub opiekunów dzieci, polegające na wywoływaniu u bliskiej, zależnej osoby objawów zaburzeń somatycznych, w celu umotywowania poddania tej osoby zabiegom diagnostycznym lub leczniczym. Działania te mogą być ryzykowne dla zdrowia lub życia dziecka i nie mają na celu uzyskania korzyści materialnych (np. odszkodowania).

Gość nie taka znowu nowa
chciałam zapytac czy waszym zdaniem moj maluch rozwija się ok, ale zapomniałam, ze to kafe, forum sfrustrowanych pojebusek, rzadko tu mozna z kimś konkretnie pogadac, więc spadam :) mam nadzieje, ze ty akurat dzieci nie masz :O

Gość fannyhany
nie, nie ty sie nie chcialas o nic zapytac, wypieprzylas chora wyliczanke na pol strony, jakby to kogos miało obchodzic:Oi nie tłumacz sie tym swoim dzieckiem, bo ma wrazenie ze ty masz wiekszy problem z rowzojem i rozumieniem prostych spraw:O

Gość nie taka znowu nowa
no teraz dopiero pokazałaś swój poziom ;) myślisz, że mnie to rusza? :D :D

Gość co robi??
nasladuje PAWIA?czyli co i jak? buhahaha to mnie rozwalilo!Moze puszcza pawia,co?

Gość co robi??
aa gdybyscie chodzily do pracy albo do szkoly chociaz,to byscie nie mialy takich pieprznietych tematow. temat moze jest ok,ale te wyliczanie ha ha ha umie sie bawic lopatka!pierdzi! nie moge:):)