Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6tyg po porodzie

Ciasna pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość 6tyg po porodzie

Mam taki problem. PO porodzie mam bardzo ciasną pochwe, penis mojego mężą nie chce wejść nawet jak jestem bardzo podniecona. Próbowaliśmy żel nawilżający ale to nic nie pomaga. Ktoś ma podobny problem? jakieś pomysły? pomocy

Gość tajasne
za ciasno Cię zszyli, lekarz powinien poprawic.

Gość pochwe to ty masz jak balon
wejscie ci tylko ciasno zszyli i tyle. poluzuja to mezowi bedzie latal maly w tobie, ze jeszcze pozalujesz porodu itd.

Gość ktoś tam mało ważny
Miałam ten sam problem ,nawet Maz mówił że strasznie tam ciasno , czasami nawet nic nie wychodziło z seksu ..... I słusznie ktoś wyżej zapytał czy karmisz piersią -Ja karmiłam ,ale jak przestałam to problem zniknął wszytsko jest ok... niewiem jakie to mialo znaczenie ,ale napewno jakieś miało

Gość 6tyg po porodzie
karmie piersią.

Gość razdwatrzyyyy
To wszystko jasne. Przy karmieniu piersią nie dość że będzie sucho jak na Saharze to jeszcze ciasno. Nie słuchaj tych co piszą że za ciasno Cię zszyli- bzdura! Ja byłam po cc i tez mnie za ciasno zszyli? :P To wina hormonów wytwarzanych przez organizm przy karmieniu piersią. Skończysz karmić i wszystko wróci do normy. A teraz próbujcie co jakiś czas. U mnie było z każdym tygodniem lepiej ale dopiero jak po 5mies. odstawiłam jest tak fantastycznie jak przed porodem.