Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutramigen

Nutramigen

Polecane posty

Gość Nutramigen

Dziewczyny piłyście kiedyś Nutramigen? Da się przełknać to świństwo?

Gość dodaje kaszki i jest ok

No widocznie skoro nutramigen istnieje i dzieci to pija to sie da! Mojej przyjaciolki corcia moze pic tylko Nutramigen, po innych mlekach miala zaparcia lub uczulenia...

To bardzo proszę wytłumaczcie to moim córkom (ze skaza białkową) że to się da pić bo inne dzieci piją :D Bede bardzo wdzięczna bo mnie młodsza za diabła nie wierzy że to świństwo jest zdatne do spożycia :o Pije za to wodę ;)

Gość pyzulinka
Hej Cierpliwości, moja córa od 5 tyg życia wcina nutramigen aż jej się uszy trzęsą, problem zerowy. Zmiana mleka to drastyczny posunięcie, zapytaj lekarza czy to konieczne, najlepiej alergologa, czasami wystarczą probiotyki, dicoflor czy latopic, masa tego jest.

Gość mamama27
mój pił dopóki musiał tzn do ukończone 4 m-ca - a do teraz je go ale tylko z kaszką na gęsto łyżeczką - na początku dodawałam też troszke mniej mleka a więcej kaszki - albo owoce ze słoiczka żeby zmienić smak

JANA czy Twoje corki jeszcze maja skazę białkową ????????? Szok mnie pediatra powiedziała ze po roku to mija :( a nie myslalas nad mlekiem kozim??? Ja mam zamiar takie podawac jak bedzie mial ok 1,5 roku ! U nas nie bylo problemu bo zacząl pic jak mial jakies 6 tyg wiec smaku nie rozroznial i pije do dzis :) stwierdzam ze nutra 2 jest lepszy w smaku :)

haha nie spojrzalam ze to 2010 r :P i Gabriela ma dopiero roczek :) a starsza??????????

Gość mój syn ma 4 lata i do tej
pory nie wyróśł ze skazy :( je serki sojowe, nabiału nie moze bo go wysypuje:O