Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CHCE ZABIC PSA-JAK?????????????????????????????????????????

Polecane posty

Przepraszam za taki tytul ale chcialam was przyciagnac. Witajcie, mam ogromny problem. Otoz od 4 lat mamy w domu psa, mieszanca, po matce dobermance.Jest dosyc poteznie zbudowany. Trzymamy go niestety na lacuchu(wiem wiem ,ze tak nie mozna) bo nie da sie go wcale upilnowac.dzis zerwal sie z tego lancucha i godzine ganialam za nim po mojej miejscowosci. moje pytanie brzmi czy takiego psa mozna jeszcze ulozyc czy to graniczy z cudem??????? ps.on slucha tylko mojej siostry

Gość Rutkowski lubi kasę
mozna ulozyc ,4 lata to mlody pies.Mysle ze winę za te ucieczki ponosi lancuch,niepotrzebnie go wiązaliscie

jak nie jest uwiazany to nie mozna go nawet dotknac. nie wspomne o tym ze do mnie kiedys z zebami lecial...a nic mu nie zrobilam, nie bilam, nie meczylam, nic z tych rzeczy

Gość gość
Oczywiście że da się jeszcze zrobićtak by Ciebie słuchał ale musisz odpowiednio do Niego podejść Moja psina ma już prawie 12 lat i odkąd mój chłopak mieszka ze mną ona również go słucha :)

myslalam o tym ale pies nalezy do wszystkich wiec nie moge samodzielnie podejmowac takich decyzji. jak jest uwiazany to moge do niego podejsc nawet jak ma kosc w zebach a jak tylko sie zerwie to ucieka albo wlasnie z zebami leci