Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhjkc

moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość hyhjkc

taka akcja: jestem dziewica jeszcze nie wspolzylam ze swoim chlopakiem hmm zabawialismy sie tak ze on zalozyl gumke ja bylam bez bielizny dotykal mnie nim tylko po wierzchu, dodam ze nie mial wytrysku...ale i tak sie boje jaka jest szanse? dni plodne mialam niestety :P mam stres wogole tak sie zastanawiam oprocz gumki co mozna zastosowac odrzucajac tabletki plastry itd? ;/

Gość dfgdfgdf
skoro mial gumke nie mial wytrysku nie wspolzyliscie to na pewno w ciazy nie jestes!! nie stresuj sie:P

Gość oiukkkkkkko
dokładnie... na pewno nie zaszłaś w ciążę!!

Gość hyhjkc
no mam nadzieje ale chyba wiecej sie tak nie bawie bo sie stresuje teraz ze szok i tak mam jakies wizje ze moglam ta gumke przedziurawic jak zakladalam czy cos ech.. dzieki :) jeszcze 2 tyg do okresu nie wytrzymam heh

Gość taka ta czarna
Nie wierze,ze ludzie mogą zadawać takie durne pytanie.Dziewczyno jeżeli nie było seksu ani wytrysku to jakim cudem mozesz byc w ciazy?!Proponuje się douczyc a pozniej zajmować się seksem

Gość hyhjkc
no latwo sie mowi jak sie jest obok a nie w srodku dochodzi stres to tak jest pozniej ze sie denerwuje. jak to czytam i mysle tez mowie ze na pewno nic ale jednak sa rozne przypadki