Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna91

Hej dziewczyny błagam o pomoc!!!

Polecane posty

Gość biedna91

Hej:) A więc najpierw troche opowiem , żeby rozjaśnić Wam moją sytuację, która jest hmmm...xd A więc mając około 14 lat wyrwałam sobie połowę brwi pensetą(wiem idiotyzm, nastolatki są cudowne xd) bo ich kształt był fatalny nic się nie dało z nimi zrobić, przez nie wyglądałam jakbym cały czas była smutna. Od tego czasu dorysowywałam sobie połowe brwi kredką (chodzi mi oczywiście o tę część od srodka do zewnątrz) i to w miare naturalnie wygladało naprawde. Jednak jestem już zmęczona tym sprawdzaniem czy np podczas pieszczot z moim chlopakiem itd ;p nie rozmazały mi się, czy podczas upału wyglądają ok itd. Zdecydowałam się na makijaż permanentny z tym ze nie spotkałam się jeszcze na żadnym forum z taką sytuacją aby ten makijaż robiono po prostu na gołej skorze tzn wiecie o co mi chodzi, pozbawionej włosków. Co o tym sadzicie, lingerystka wykona cos takiego? Błagam o odpowiedzi, zapisałam się na 7.08 na metode włoskową ale nie wiem jak zareaguje pani na widok dziewczyny z połową brwi i czy wykona ten zabieg xd pozdrowienia

Gość ciekawska90
Trochę nie rozumiem w czym problem. Jak ja wyrywam sobie brwi to odrastają mi po kilku dniach.

Gość biedna91
HELP!!!!

Gość biedna91
haloo?? jest ktos życzliwy???:)

przecież normalnie wykonywany jest makijaż permanentny ust, powiek i brwi, idź do dobrego salonu kosmetycznego....Tobie brwi nie odrastają??czy są delikatne i jasne??

Gość biedna91
Kurcze wszystko napisalam w poscie. Przeciez to logiczne ze jest wykonywany xd ale czy na golej skorze ?? tzn inna linia niz brwi bo tamtej nie ma:)) prosze o odp;p

No ale my pytamy, czy Tobie brwi nie rosną w ogóle, że nie mogą Ci odrosnąć i wyregulujesz sobie inaczej?

a masz włosy na powiekach??przecież to gładka skóra...i tak.... wykonują ten tatuażna brwiach i nie.... niemożliwe że nie odrastają Ci jakiekolwiek włoski, oprócz tatuażu może henne spróbuj??