Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staniczek malutki

Pomozcie dopasowac mi stanik

Polecane posty

Gość staniczek malutki

Nie mam duzych piersi, chce zeby ladnie sie komponowaly, moze troszeczke optycznie powiekszaly... Jak to zrobic? Zmiezylam sie scisle pod i luzno nad :p rezultat 75/85

Gość staniczek malutki
Rozmiar brytyjski: 30 (65) D Rozmiar brytyjski, stanik rozciągliwy: 28 (60) E Rozmiar brytyjski, stanik wyjątkowo ścisliwy: 32 (70) B Rozmiar polski: 65D i co teraz???

Gość ciocia krysia
idz do sklepu i popros 65 D

Gość ogrody świata
to znaczy że twój rozmiar to 65D, ja mam taki sam rozmiar, z tym że pod biustem mam 3 cm mniej od ciebie Problem w tym, że NIGDZIE, absolutnie nigdzie nie można dostać w normalnym sklepie biustonosza 65 pod biustem, wszędzie od 70, a panie w sklepie gdy o takowy się pytam patrzą na mnie co najmniej jak na kosmitkę:o Z braku laku noszę 70D, wybieram te najbardziej ciasne. Powodzenia w szukaniu:D

Gość lesny dzban
65D to jeszcze czasem idzie znaleźć ;) ale mojego 60F to nie mogę trafić nigdzie, nawet w sklepie z różnymi 'niestandardowymi' rozmiarami nie mieli nic ;x a przez neta nic nie będe kupować...

Gość ciocia krysia
mi wychodzi 60 E ale chyba bym tchu nie mogla zlapac w 60 wiec nosze 65 e przy czym 65 jets tak ciezdko znalesc i 65 max robia do C D to juz rzadkosci o E nie wspomne

Gość staniczek malutki
achhhh my kobiety :o dziekuje za pomoc ❤️