Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwacz skarbów

Szukam dziewczyny

Polecane posty

Dziewczyny, przestańcie..w końcu kolega nie afiszuje się szefem....:D

Gość nie ma to jak anons
chcę zamieścić nowy temat i wyskakuje mi, że za dużo tematów w tej godzinie umieściłam, a nie umieściłam ani jednego :( od wczoraj nie wolno bić dzieci, jest na to ustawa. nie wolno dać klapsów, co o tym myślicie?

Gość nie ma to jak anons
jak nic, wąsy sobie doprawia :)

Tyle tylko, że banany są zazwyczaj malo wygięte...przypominają bardziej szefów:D

Gość nie ma to jak anons
hahahahahaha :D swoją drogą banan na twarzy, nie mogę z wami :D

Poszukiwacz, czy Ty aby sam tam siedzisz przed kompem?:D może z jakimś kolegą, co?:D

nie ma to jak anons co o tym myślę? myślę, że jak dziecko będzie rozrabiało, to będziesz zmuszona donieść na nie na Policję, i oni zamiast klapsa, wymierzą mu sprawiedliwą kare :)

Gość nie ma to jak anons
abc skoro ma banana na twarzy, to chyba jest jasne :P

Jak bedziesz tak płoszył dzierlatki, jak to zrobiłeś powyżej, to jeszcze długo będziesz tak siedział..

Gość nie ma to jak anons
bo nudno się zrobiło

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poszukiwacz jak masz na imie?

Fakt, nudno..Temat o męskości był, kobietach też....to o czym teraz?;)

:( nie macie pomysłów...ja też straciłam inwencję, tak więc na razie znikam....do następnego

nie mam nk ;) hehe..

Gość wpadła przypadkiem
>poszukiwaczu...uważaj bo net wciąga...jeden topik...drugi ....i po tobie:P....tak w nawiasie mówiąc...zdziwiłbyś się kogo tu można spotkać:P

z czystej ciekawosci Kochany :)

Poszukiwacz, szczerze wątpię, aby to był żart z twej strony. Jeśli rzeczywiście masz 29 lat, to raczej nie bawią Cię takie prowokacje, bo niby czemu miałyby służyć ... przecież wiadomo, że jest tutaj dużo samotnych facetów, a tym bardziej kobiet, które szukają miłości. Jestem w stanie zrozumieć poszukujących drugiej połówki mężczyzn na kobiecym forum, bo gdzież by indziej ? To idealne miejsce i tu się zgodzę. Tak, jak powiedziałem, jeśli masz na karku 29 lat i nie masz nikogo u swego boku, to raczej pewne, że czujesz się samotnie i założyłeś ten temat licząc na poznanie dziewczyny, a nie w celach czysto prowokacyjnych. Oddaliłeś się, gdy tylko dziewczyny weszły Ci na głowę, wtedy obróciłeś poważny temat w żart ... żeby nie stracić twarzy. Powinieneś się nie poddawać i ciągnąć temat do końca, ponieważ pojawiły się dziewczyny zainteresowane Twoją osobą. ... wiem, wiem ... zaprzeczysz.

Gość wpadła przypadkiem
17:29 [zgłoś do usunięcia] poszukiwacz skarbów wpadłam przypadkiem Co miałaś na myśli mówiąc <zdziwiłbyś się kogo tu można spotkać>?? nie bardzo rozumiem ...rozwijam wypowiedź....odniosłam się do stwierdzenia przez ciebie, iż twój topik to żart...zatem zrobiłeś sobie przysłowiowe "jaja" z kobiet tutaj zaglądających....potraktowałeś je po prostu z "góry"... itd..... tak to wygląda z mojego punktu widzenia....natomiast odważę się rzucić stwierdzenie, iż nie jedna z nich była tą, za którą byś się obejrzał na ulicy:P

Nigdy nie wątpiłem, że tutaj są same piękne kobiety:), ale zgodzę się z tobą, że potraktowałem kogoś z góry, chyba każdy tutaj piszący ma dystans do takich pogaduszek na czacie, tak mi się przynajmniej wydaje:)