Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajacasienarzeczy

kursy walut ktos sie zna?

Polecane posty

czesc, musze w najblizszym czasie wymienic zł na euro. gdzie najlepiej/najtaniej to zrobic? w banku czy kantorach? jesli kantorach to moze polecacie jakis konkretny? jestem z krakowa.

tylko niestety nie mam mozliwosci odkupienia od nikogo takiego;/

Gość Chcę być chuda!!
O Boże:-o IDz do kantoru,w banku dają grosze..A w kazdym kantorze cena jest podobna.

a polecacie jakies tanie kantory?

Gość gość
Myślę, że na tym się nie trzeba znać bo liczby mówią wszystko

Gość gość
Oddaj pieniądze i siebie mnie, po co wymieniać?

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Ze stacjonarnych kantorów nie radzę korzystać, marne kursy przeważnie. A poza tym przewalutowanie bez gotowki jest szybsze i wygodniejsze. Bardziej polecam w e-kantorze niż w banku, niższy koszt przede wszystkim, a np. Gieldawalut.com działa całą dobę, więc też bez pośpiechu, zero ciśnienia na czas, w każdej chwili możesz zerknąć na kursy i ocenić czy warto.

Gość Ppappaja
A co tu się znać. Wejdź sobie na Pluskantor, załóż konto i wymieniaj szybko i najtaniej. Nie znam lepszego kantoru. Mają dobrą infolinię - jakbyś miała jakiekolwiek problemy to spokojnie możesz dzwonić i się dopytać.

Gość gość
Moja siostra spłaca kredyt we frankach i najlepszy kurs dali jej w kantorekspert.pl Ja znowu wymieniałam w cinkciarzu więc w sumie oba kantory polecam

Gość fragilia
Ja się znam, bo wiem, że im taniej tym lepiej:) Zobacz sobie na witrynie Amronet - tam wymieniałam przed urlopem pieniądze i wyszło bardzo korzystnie. W dodatku dla nowych klientów mieli fajna promocję - co dodatkowo obniżyło koszty przewalutowania.

Gość gość
Nawet jak ktoś nie specjalnie jeszcze jest zorientowany w tym temacie, to polecam platformę wymiany walut gieldawalut.com, tam na stronie jest kalkulator walut - wylicza wynik transakcji, publikowane są też kursy rynkowe więc można porównać od razu z ich kursem sprzedaży danej waluty. Poza tym nawet newsletter klientom wysyłają mailem i z tego dużo można się dowiedzieć.

Gość Nirvana2
Jestem świeżo po urlopie za granicą. Pieniądze wymieniałam w tym roku w Cinkciarzu i jestem mega zadowolona z tej usługi. Wszystko ogarnęłam bez żadnych problemów. Hajs szybko wpadł na moje konto walutowe i mogłam szaleć na wakacjach.

Gość gość
Nie potrzeba żadnej eksperckiej wiedzy aby szybko się zorientować gdzie korzystnie można kupić walutę. Wystarczy sobie zajrzeć np. do Pluskantor.pl (online) i porównać kurs po jakim kantor sprzedaje z kursem średnim rynkowym- też jest na stronie:) różnica niewielka- opłaca się. Proste prawda? Dodam, że w Pluskantorze tak jest zawsze, czyli tanio.

Gość marriol
A co tu się znać? Wchodzisz na Amronet i wymieniasz dosłownie w kilka minut po cenie praktycznie takiej jak rynkowa. Jest to sprawdzony kantor, od lat na rynku i bardzo dużo osób z moich znajomych właśnie z niego korzysta.

Gość cejlina

Wymieniam walutę przez pluskantor.pl (online) i  ten mogę polecić Ci na pewno. Kupisz EUR korzystniej niż na mieście albo w banku, prowizji nie płacisz.

Gość talfinn

Przez internet realizowałam wymianę waluty po raz pierwszy, poszło bez potknięć. Na amronet.pl natrafiłam a tam zasady transakcji są bardzo jasne, panel intuicyjny bardziej niż w moim banku. Podoba mi się wymiana waluty w ten sposób.