Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morena25

spóźniająca sie miesiączka..

Polecane posty

Gość morena25

Witajcie kobitki:) pisze bo chcialam sie Was poradzić co robic.. Otóż przez ost 4 miesaice bralam duphaston od 16dc do 25dc.. Miesiac temu odstawialam i to byl moj pierwszy cykl po odstawieniu z tym ze 29.07 powiinam dostać @ a jej nie ma.. robilam wczoraj test..negatywny..prosze o porady

Gość morena25
dodam jeszcze ze kompletnie nie czuje sie na @.. czasem mnie zakłuje na dole a tak to nic!! i bolą mnie sutki..

Gość morena25
halo

Gość morena25
co tu nikogo nie ma??????:(

może po duphastonie coś Ci się rozlegulowało i okres się spóźni jak nie dostaniesz w ciągu tygodnia to powtórz test

Gość morena25
katasha dzieki za odp.. to pod koniec tyg powtorze.. myslisz ze teraz moglo byc za wczesnie?

Ja jak robiłam pierwszy test w dniu spodziewanej miesiączki to było za wczesnie. Ale to wcale może nie oznaczać ciąży a jedynie to że teraz duphaston nie wyznacza Ci już długości cyklu i przez to organizm musi sam pracować i stąd możliwe opóźnienie

Gość morena25
jeszcze chcialam zapytac jak wygląda śluz na początku ciąży> bo ze mnie leci tak jakby woda...a na wkładce jest żółty ślad..

Gość taki sluz występuje
na początku ciąży..powtórz test

Gość małp@
Morena25 mam identyczny problem jak ty. przez 2 miesiące brałam duphaston. Przez to cykl wydłuzył mi się o 2 dni. Teraz juz go nie biore, czekam na okres i nie mogę sie doczekać, tak bardzo zależy mi na tym,żebym nie była w ciąży:( Jutro muszę zrobić test.

Gość morena25
małpka@ to ty nie chcesz byc w ciąży? ... zycze ci zeby bylo tak jak tego chcesz... napisz jutro jaki wynik.. ja zrobie pojutrze,,, nadal nie mam @ za to mam straaasznie mokro!!!!

Gość małp@
Nie chcę być w ciąży, nie teraz. Jajniki zaczynają mnie pobolewać, ale plamienia nie widzę :( Ja już byłam w zeszłym roku w ciąży,ale poroniłam.