Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leto_oo

Jakie dodatki do wrzosowej sukienki?

Polecane posty

koniecznie matowe bo sukienka jest bardzo błyszcząca. ciemna śliwka będzie pasować. ja wybrała bym bardzo ciemną prawie czarną. oberżyna, palisander.

Leto_oo -> moim zdaniem te buty są zbyt błyszczące o tej sukienki. będzie porostu pełny błysk a takie połączenia są nie fajne. dużo lepiej będzie wyglądać z matowymi dodatkami. co do sukienki mi się nie podoba. podoba mi się wstążka z marszczeniami ale sam krój nie. najbardziej razi mnie materiał i kolor. po prostu nie podobają mi się takie rzeczy. tobie ma się podobać ta sukienka nie mi ani nikomu innemu jeśli dla ciebie jest idealna to okej. dla mnie tandeta dla ciebie ekstra ciuch. gusta są różne.

podpisuje sie obiema rekami pod postem nibys z tymi butami bedzie wygladac mdlo, no i swiecic sie bedziesz jak zarowka, dodatki powinny byc matowe, pomysl z ciemna sliwka byl bardzoi dobry, granatu tu totalnie nie widze sukienka rowniez mi sie nie podoba, okropny material i fason- oczywiscie to moje zdanie, jesli ty czujesz sie w niej dobrze to najwaznioejsze, ja takiej bym nie zalozyla, wyglada tandetnie i plastikowo