Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODA GOSPODYNI DOMOWA :)

CO JEST NAJLEPSZE DO PASTOWANIA PANELI. JAK WALCZYĆ Z SIERSCIĄ PSA

Polecane posty

mamy w domu małego "sierściucha" :) i mimo ze się dobrze odkurzy ... i pomyje podłogi woda z płynem do paneli ciągle wałkuje się sierśc .. i po wyschnięciu nie widac zeby było czysto bo walają się kłaki ... są jakieś specialne szczotki z nakładkami co by zbierały tą sierść ??? i jaki jest bardzo dobry ale niezbyt drogi produkt na pastowanie paneli zeby lśniły ?? bo po tylko płynie do paneli są same smugi i brzydko to wygląda ....

up up up up up

przeczytaj dobrze zanim coś napiszesz

Gość beret z antenką
znam ten bół - mam labradora i leni sie cały rok i to jeszcze jak . Odkurzanie - porzedne - 2 razy dziennie . i brak efektu - a jeszcze jak opusciłam jakieś odkurzanie to całe kłęby siersci walały siew kątach , załomkach murów .... masakra .

Gość beret z antenką
co do pastowania - to ja jestem ostrożna - nakładanie na siebie warstw pasty powoduje ,zę na podłodze tworzy sie skorupa z pasty - no , chyba ,ze stosujesz zmywacz do pasty - ale ja wole zapastować raz na miesiać i to jeszcze rozcieńczjąc pastę wodą niż sie później mordować . popełnilam taki błąd z pastowaniem już raz i wiem jak to mordęga i jak paskudnie to później wyglada .

to ja juz niewiem jak sobie radzić .. denerwuje mnie to ze tyle pracy a po wszystkim i tak siersc i kłębki .... zwykłą szczotką tylko to sie wałkuje .... nie ma jakiś koncówek z jakaś smatka nakładana co by łapałą tą siersc ... nie znam sie za bardzo

Gość errteee
zawsze możesz nałożyć skarpetę na rurę od odkurzacza, ale czy to dobry pomysł......

Gość gość
hej. mam ten sam problem ! ale kupiłam trymer do krótkiej sierści , czesze ok raz w tygodniu mega dokładnie. potem gumowa szczotka i wystarczy odkurzanie co dwa dni:)

Gość gość
Ja słyszałam, że bardzo dobra do usuwania sierści jest gumowa szczotka, tzn ta z gumowym włosiem.