Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dziewczyny pomozcie i prosze o rady !! :(:(

Polecane posty

Chodzi o to ze tak... Jestem wysoka mam dlugie szczuple nogi i wlasnie, dlaczego jak sie opale nie wygladaje one ladnie? Chodzi mi to ze nie maja jakby jednolitego brazowego kolorytu tylkko sa jakies dziwne !:( Nie wiem jak to opisac... dziewczyny maja ladne brazowe nogi - nie chodzi mi tu o spalone na braz tylko poprostu ladne a ja mam jakies dziwne i nigdy ich chyba ladnie nie opale :((

Gość peyts
może zacznij używać wspomagaczy do opalania ;) Spróbować możesz również samoopalacza. Może masz wrażliwą skórę...

Gość polecam też piling
bez niego skóra się ładnie nie opali no i opalenizna będzie ładniejsza

tak samo jak gole nogi to widac takie kropki a nie jednolity ladny kolor.. wkurza mnie to :[

Gość no ale co to znaczy dziwne
pół nogi ci się opali , pół nie czy ogólnie opalenizna ma nieładny kolor określ dokładnie o co chodzi bo słowo dziwne nic nie mówi

albo wrzuc fote

chodzi mi o to ze jak dziewczyna ma ladne brazowe nogi i sie na nie patrzy to nic jakby pod spodem nie widac a u mnie jak sie popatrzy to widac takie przebarwienia jakby nie wyglada tak ladnie subtelnie tylko taka jakby rozowo-blada i nie wiem czy poporstu te brazowe są juz tak opalone a moja nie i przez to tak wyglada czy co :(

czyli jak się opalasz to nie na brązowo tylko na różowo i nierównomiernie tak?

to powiedz jeszcze jak długo sie opalałas i jak opalają się inne częsci ciała?

nogi zawsze mialam blade, brzuch juz mi sie opala na brazowo a te nogi nie chca sie ladnie opalic, rece w sumie tez.. :( jak zyskac ladna brazowa opalenizne? ale nie taka przesadzona tylko ladna..

no a jak długo sie opalałas? stosowałas jakies kremy do opalania? jaki masz kolor włosow?

http://www.we-dwoje.pl/krotki%3Bprzewodnik%3Bpo%3Bsamoopalaniu,artykul,5652.html chcialabym byc tak opalona jak ona ma rece..

roznie sie opalam jak leze na plazy to uzywam faktoru 10, lub 15, mam wlosy braz ciemne oczy, jasna cere, zawsze sie opalalam na czerwono i zmienia sie to na kolor braz po jakims czasie, ale bardzo lekki a chcialabym tak ladnie :( samoopalacze odpadaja skora jest po nich zolta

Gość mega wynudzona
mi tez sie nogi nie opalaja........tylko ze moje i tak sa bryzdkie wie cto bez roznicy bo itak wstyd poakzac

a moze byc to spowodowane tym ze w sumie ja sie malo opalalam a te wszystkie inne laski opalone to jezdza tu na wakacje i tam no i sa ladnie opalone.. :(

opalanie przyspiesza polewanie się wodą co jakis czas- woda przyciąga promienie słoneczne filtrow używasz chyba odpowiednich no i nie uzyskasz ładnej opalenizny po jednym dniu leżenia na słońcu na to potrzeba kilka dni conajmniej i nie powinnas się opalac między 11 a 15 - wbrew pozorom wówczas najtrudniej się jest opalic

jeżeli będziesz się opalac codziennie między 9 a 11 przez tydzien , zmaczając co 15 minut nogi w wodzie , to powinno to wyglądac lepiej i ważne zeby nie przeadzic z tym opalaniem , bo skóra zacznie schodzic

wlasnie dlatego wydaje mi sie ze jakbym codziennie sie opalala przez jakis czas to ladnie by to wygladalo a nie wyjsc raz na jakis czas na plaze i chce byc juz brazowa.. dzieki za rady :) a po godzinie 15 tez jest potrzebny filtr?

to zależy jaką masz skóre jezeli jasną- to jest potrzebny - przynajmniej przez kilka pierwszych dni opalania