Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mogadisza

Tabletki ANTY a nastrój i samopoczucie

Polecane posty

Gość Mogadisza

Hej, mam do dziewczyn, które stosowały, stosują antykoncepcję hormonalną - tabletki, pytania trzy. Baardzo proszę o odpowiedzi! 1. Czy zanim lekarz je Wam przepisał, zlecił jakiekolwiek badania, np. hormonalne krwi? Ile mialyście wtedy lat? 2. Z jakiego powodu, jeśli nie chodziło o działanie antykoncepcyjne przyjmowałyście je? 3. Czy w trakcie przyjmowania poprawił/pogorszył Wam się nastrój? Po jakim czasie od pierwszej tabletki zaobserwowałyście zmiany w psychice? Z góry wielkie dzięki!!!

Gość Asiaasiaasiaaa
Witam, 1. tak,ale miałam problem z miesiączką, były bardzo nietregularne i byc może dlatego miałam szereg badań 2. właśnie ze względu na uregulowanie cyklu 3. tak, chodziłam bardzo rozdrażniona i nawet jak później zmieniłam tabletki było podobnie.... i szczerze mówiąc po tabletkach dostrzegłam też ze spadło mi libido. wiadomo - przytyłam, no i te humory;// ostatnio reklamują tabletki asequrella, które mają to zmienic i pokonac wszystkie wady tabeltek antykonc. no i właśnie się zastanawiam nad kupnem ...

Gość ksennnaaaaa
mi wlasnie dzieki tabletkom minely napiecia przedmiesiaczkowe i z tym zwiazane humory i deresje. zly nastroj bez powodu, to nic innego jak zaburzenia hormonalne, ktore reguluje sie wlasnie hormonami=tabletkami antykoncepcyjnymi

Gość AsiaAsiaAsiaaaaa
no tak, zgodzę się. tabletki antykoncepcyjne regulują cykl ale mają wiele wad. no i z tymi humorami przedmiesiączkowymi raczej się nie zgodzę. bo ja ciągle je mam... ;/