Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222222dorisska

wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość 222222dorisska

Mam straszne wyrzyty sumienia i nie wiem co zrobić. Chodziłam z chłopakiem 4 miesiące,po czym z dnia na dzień mnie zostawił bez słowa. Cierpiałam przez to i było mi smutno. Zaczęłam dużo przesiadywać na internecie. Napisał do mnie pewien chłopak, z którym miło mi się rozmawiało o pracy, studiach, muzyce. Takie luźne pogawędki. Po jakimś czasie zaproponował spotkanie, myśle że może liczył na coś więcej. Ja też nie wykluczyłam, że może z czasem coś z tego być. Jednak po spotkaniu w pizzerii, od razu poczułam, że nic z tego . Nie było tego czegoś między nami,nie miałam ku temu wątpliwości niestety.Jednak poszłam z nim jeszcze na film do kina następnym razem i tyle. Nikt jednak nic nie mówił o żadnym związku,nie byliśmy ze sobą, nie było przytulania, całowania, ani nawet słodkich słówek czy komplementów.Zachowywaliśmy się jak znajomi . Dalej po cichu myślałam o dawnym chłopaku, jednak byłam przekonana, że to już sprawa definitywnie zakończona. Jednak minął ponad miesiąc od naszego rozstania, a on się odezwał i chciał się spotkać! 2 tygodnie zwlekałam zanim się z nim spotkałam. Mówił, że żałuje rozstania, chce wrócic do mnie. Postanowiłam, że warto spróbować jeszcze raz. A z tamtym, jakoś się kontakt urwał.Po jakimś czasie chłopak zapytał czy spotykałam się z kimś w czasie gdy się nie widywaliśmy . Powiedziałam, że nie, bo przecież tak naprawdę nikogo nie miałam. Zakończyłam znajomość, zanim coś się z tego rozwinęło. Teraz jednak mam wyrzuty, że może to było trochę kłamstwo. Nie wiem co zrobić, czy powiedzieć chłopakowi. Dodam, że jest on dość zazdrosny i bałabym się tego . Z drugiej strony chcę być w porządku.

Gość buuuuuuuuu...
A ja zaluje ,ze to przeczytalam,jeny ale nudna sprawa

Gość nfjksdfjfd
hahaha , ja tez myslałam że historia sie rozkręci , sex w kinie czy coś , a tu taka nuda...

Gość yooo
nic mu nie mów,bo to może sie potem obrócić przeciwko Tobie

Gość pierdol
nie mów, co to spowiedź? jakbyś jeszcze się z nim bzykała, całowała, przytulała... a tak w ogóle to co mu do tego. zostawił cię to niech się wysra. wszystko by chciał wiedziec jak jakiś pamiętnik :P zapytałabym czy książkę pisze :P :P i skąd te wyrzuty sumienia? pozbądź się ich i to już bo są bezpodstawne :P

Gość nie spotykałaś się z nikim
e...dziewczyny. czytać czasem sie nie da tego co piszecie. On Cię z dnia na dzień rzucił, a jak po miesiącu wraca to Ty chcesz być w porządku? No jakaś totalna bzdura! Powiedz mu że owszem spotykałaś się a zobaczysz jak Cie będzie cenił! Powkurza się ale zobaczysz że urosniesz w jego oczach.

Gość pierdol
ta... albo da jej w pysk

A dlaczego da jej w pysk!! ma jakies prawo do niej...przeciez jak sam poszedl w dluga!! to nie mowil do kogo mu sie tak spieszy! a jak znam zycie ! faceci do nikad nie odchodza.....Tak jestem tego samego zdania, powiedz mu prawde! co wy malzenstwem jestescie,?jak bedzie fikal !to daj mu w pysk! za to ze ciebie zostawila na lodzie ,,,,

Gość Definition
Taaaa a ciekawe co on robił jak nie był z Tobą, jak zwykle to kobieta musi się zastanawiać i tłumaczyć:-/ bez sensu!!!!

Gość pierdol
da jej w pysk albo powie: ty szmato jebana! inaczej... czemu miała by wyrzuty sumienia? boi się go :P