Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana anka

CO Z TYM ZROBIĆ? PROSZĘ DORADŹCIE COŚ, CZUJĘ SIĘ FATALNIE :(

Polecane posty

Gość zakłopotana anka

jestem z fantastycznym facetem, kochamy się i planujemy razem przyszłość. w sobotę byliśmy na grillu u jego kuzynki, zaprosił nas jej brat, Damian. 18 września żeni się ze swoją narzeczoną. I co się stało? Byłam w kuchni, bo odnosiłam wszystkie brudne talerze (impreza dobiegała końca), on przyszedł i próbował mnie całowac! Odpychałam go a on nic nie słuchał tylko pytał czy "chcę tego".. Był jakiś taki dziwny, nie pijany na maksa (bo mimo wszystko troche wypity), ale strasznie natarczywy. Gdyby nie to ze nagle usłyszał mojego chłopaka w korytarzu, nie wiem co by się stało. Teraz jestem strasznie zdołowana. Nie wiem co robić, nikomu o tym nie mówiłam. Mysłałam zeby powiedzieć mojemu chłopakowi ale nie wiem czy mi uwierzy, Damian to jego najlepszy kuzyn.. Ewie to juz na pewno nie powiem (to przyszła żona D.),ale szczerze jej wspołczuje... Mam strasznego doła :(:(:(

no wlasnie ze wzgledu na to ze to ma byc jej przyszly maz.. powinna wiedziec za jakiego ciula ma zamiar wyjsc

Gość wieśkaaa
A dlaczego facet miałby Ci nie uwierzyć. Chyba ma da Ciebie zaufanie i wie że bajek nie opowiadasz? nie rozumiem...

Gość zakłopotana anka
może to głupie ale nie chce rozbijać związku.. może to jednorazowy taki jego numer nic nie słyszałam żeby wczesniej podobne rzeczy wywijał.. ku.wa :(

Gość zakłopotana anka
wieśkaaa masz rację w sumie, ale jakieś takie obawy mam, możliwe że nieuzasadnione.. ale w ogóle warto? czy po prostu próbować zapomnieć a tamtego unikać? Boże jak sobie pomyślę że za niecałe dwa mies bedę na jego slubie to mi niedobrze :O

Gość zakłopotana anka
up

Gość zakłopotana anka
kocisko tylko ona jest tak kurde w niego zapatrzona że masakra. To mnie tylko jeszcze bardziej dobija.

Gość kokolo
ile ten kolo ma lat??

Gość zakłopotana anka
ma 22 lata

Gość zakłopotana anka
widzę że nikt już nie napisze :(

Gość -Lenkaa-
Sprobuj z nia pogadac.Niech CI obieca,ze nikomu nie powie o tej konwersacji, powiedz jak bylo i ze TY nikomu o tym nie powiedzialas i nie powiesz. Od tej pory Ty uwazasz sprawe za niebyla, a reszta nalezy do niej.

Gość zakłopotana anka
-Lenkaa- dzięki za radę. Całkiem możliwe ze tak zrobie..