Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperatka przez duze d

napisac do niego? jednego dnia daje mi zielone swiatlo, drugiego czerwone,

Polecane posty

mowil ze sie zakochal we mnie, ale 2 dzien ma mnie w dupie. ;) moze juz jest za powazny na staly kontakt bo ma 26 lat. ;) napisac czy nie? ;)

Gość Ja!
:D nie wierz nigdy w to co mówimy :D patrz tylko i wyłącznie na to co robimy :) i nie chodzi o odstawienie jakiegoś teatrzyku :)

ale on mieszka 200 km ode mnie 😭 noby ma wrocic na ten weekend speclajnie do mnie (nie jestesmy jeszcze ze soba) a moze zamiast pisac do niego. bede nadal udawac ze umarlam :o dzis tak robilam caly dzien :o tzn. chowalam sie na gg i tym podobne ;)

jest dojrzaly, ale czasami zachowuje sie jak dzieciak.wiec ta roznica wiekowa miedzy nami nie daje sie az tak we znaki. ja mam 19 :P

aaa.. a ja tu zaczynałam doradzać jak osobie o poważnych zamiarach :p widać, że jeszcze macie oboje pstro w głowach (bez obrazy)... myślałam że facet przed 30 to jak mówi, że kocha to już ma jakieś plany, zamiary... a wy tu jeszcze w jakieś gierki gracie :D 🖐️ To nie pisz! Poczekaj jak on napisze, bo jeszcze pomyśli, że ci na nim zależy i koniec zabawy :o

napisalam ;) wyslalam mu ";-)" to wysłal mi buziaczka, zapytalam czy da rade przyjechac teraz na weekend, odpisal ze tak.. to mu napisalam spoko... ;) i po rozmowie smsowej ;)