Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaleziony z brylantem

brzydki piercionek z brylantem

Polecane posty

znalazlam pierscionek zareczynowy z certyfikatem orginalnosci brylanta w bialym zlocie. koniec niespodzianki. najgorsze ze ni sie nie podoba. zloto jest tak cienkie ze sie w oczach pokrzywi i bedzie skrobac mydlo. a wystajace oczko zaciagac rajstopy. co mam zrobic?? zamienic na taki jaki mi sie podoba nawet ze szklanym oczkiem? co mi tam z brylanta Udac ze zgubilam?? czy sprzedac i zamienic na podobny ale ladniejszy, zanim wyjedziemy na wakacje, gdze ma mi sie oswiadczyc. mam malo czasu bo za tydzien wyjazd.

Gość Ewaldi
trochę się pogubiłem, zgubiłaś czy znalazłaś ?

Po pierwsze: Lecz się na nogi, bo najwyraźniej na głowę już za późno. Po drugie: Ciesz się takim, bo innego nie dostaniesz [dostaniesz pod warunkiem, że sama go sobie sprezentujesz. I to chyba tyle.

znalazlam! facet chce mi sie oswiadczyc na wakacjach, ale jak juz go bede miala to mam ochote zgubi albo zamienic

Gość Ja!
Moe to nie dla Ciebie ?:D

Gość aha dziwna jestesssssss
Jak zamienisz to będzie mu przykro, a jak zgubisz to tym bardziej bo pewnie był drogi. Noś i nie marudź.

jeszcze jakby to byl z diamentem to tak a nie z brylantem

Ja!// Wolalabym zeby nie bym dla mnie.

Gość yyyyyyyyyyy
ty tepa s.uko! brylant to oszlifowany diament!

Gość Ewaldi
jak to dobrze, że nasza konstytucja nie przewiduje takiej głupoty jaką autorka tu przedstawiła

zmienie go na podobny i bede udawac ze to ten, ale najgorsze ze to na pewno jego matka kupila, bo on bezemnie nie wychodzi z domu i niemialby kiedy go kupic. I napewn kupili w sklepie u jego wujka, to wszyscy poznaja ze to nie ten to chyba bedzie lepiej jak go zgubie nad morzem? wyrzyje daleko od brzegu,podczas plywania to napewno ktos inny sobie go wezmie

postawcie sie w mojej sytuacji! nosilabys cale zycie piercionek ktory ci sie nie podoba, udawac cale zycie falszywie ze ci sie podoba, i zaciagac nawet najpiekniejsze czy ostatnie rajstopy.