Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka88

Prosze o pomoc karetka niechce przyjechac :((

Polecane posty

Gość Paulka88

Czy tak wogole mozna/?? mam bardzo chora ciocie od 3 tygodni niewstaje z lozka prawie nic nieje zwraca jak zje karetka byla raz 2 tyg temu dali zastrzyk pojechali , dzwoie do przychodni lekarka prowadzaca zapewnila mnie ze wysle rano pielegniarke , podala mi nr do tej pielegniarki dzwonie do niej na 2 dzien a ona ze zadnego zlecenia niedostala i nie wie o co chodzi i jeszcze z morda na mnie ze az sie poplakałam z tej bezradnosci :(( w koncu przyszla lekarka pobraka krew w czwartek i do tej pory wynikow niema obiecala ze szpital załtwi i na tym sie skonczyło karetka wzywalam 2 raz somsiedzi prosili zeby zabrali do szpiatala to oni ze nie ze starszych ludzi niebiora itp juz nie wiem co mam robic szukalam porady w MOPSIE ale zeby oni zaczeli cos robic musza miec zaswiadczenia od lekarza ta sluzba zdrowia zamiast leczyc ludzi to zabija ;( pomoźcie

Gość Paulka88
No własnie na nic niechorowała poprostu jest starsza ma 74 lata czasie tych upałów źle sie poczuła , też bym chciała wiedziec na co jest chora ,ale pogotowie nic niepowiedziało a lekarz byl na wizycie pobrał krew i na tym sie skonczyło powiedziala ta doktorka ze szpital załatwi ale to było tydzien temu , juz nic niechce jesc ja juz nie wiem czym ich zmotywowac do pracy czym postraszyc gdzie naskrzyc :((

To znaczy ze są jakieś nieprawidłowości:P.Zaglądnij lepiej tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4547435:classic_cool:./Myslę że tamte metody powinny pomóc bo to są kuracje odtruwające a przypuszczalnie jest ona zatruta i ma jeszcze jakieś złogi itp.:O.A co z tymi plombami?Spytaj sie i się upewnij czy miała i czy ma takie z rtęcią;).Problem w tym że te bezpłatne z nfz są z rtecią.