Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondii16

seks przed 18-stką

Polecane posty

Gość blondii16

jakiś czas temu zaczęłam rozmawiać z chłopakiem o naszym pierwszym razem i doszliśmy do wniosku że chcielibyśmy to zrobić jeszcze w te wakacje. oby dwoje mamy po 16 lat. czy seks w tym wieku jest czymś nieprzyzwoitym, czy może jeszcze za wcześnie i poczekać?

Gość Julka19x
zrób to jeśli poczujesz że jesteś gotowa stać się kobietą. Gorzej że twój chłopak jest jeszcze chłopcem.

Gość malolata 12045
to jest twój lajf młoda, rób co chcesz. ale jestem pewna że się rozstaniecie..

Gość blondii16
według mnie on jest bardzo dojrzały jak na swój wiek

Gość malolata 12045
i nie uwazam jak kolezanka wyzej, ze akurat kopulacja uczyni z Ciebie kobietę. ale to już indywidualna sprawa

Gość blondii16
może nie to że gotowa, ale niepewna..

to jest twoja indywidulana sprawa,jesli czujesz sie gotowa to dlaczego nie ? ja też miałam 16 lat jak zrobiam to pierwszy raz i nie żałuje :):) wręcz przeicwnie,dla mnie były to wspaniałe chwile,do których w myślach wracam z wielkim sentymentem :)

Jesli chcesz żałować tego przez kilka dobrych lat i potem mieć obrzydzenie do facetów, to proszę bardzo. Jeśli jesteś niepewna, to siedź spokojnie i nie rób tego na siłę 'bo chcecie w wakacje'. No ludzie... Świat schodzi na psy. Dobranoc ;) Mam nadzieję, że poważnie to przemyślisz. Bo w TYCH sprawach pewność jest jedną z najważniejszych rzeczy. I żeby 18 latka musiała uświadamiać młodzież :D

Trafić na dojrzałego w takim wieku, to chyba cud, no ale wierzę, że istnieją. Ale bardzo możliwe, że niedługo się rozstaniecie. Pamiętaj też o zabezpieczeniu i o tym, że ono może zawieść, a Ty możesz zostać mamusią. Zastanów się, czy na to jesteś gotowa.

Niekoniecznie musi potem tego żałować i potem brzydzić się facetami. Ja miałam niewiele więcej lat, a chłopak dalej ten sam i na razie niczego nie żałuję.