Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletka 123456789

jestem kochanką

Polecane posty

Gość fioletka 123456789

młody przystojny facet odnalazł mnie gdzieś tam w portalach;) spotkaliśmy się i było wielkie buuuuuummm;) rozmawialiśmy tak jakbyśmy się znali od lat,zero skrępowania jakiejś sztucznej kokieterii;) łączą nas fetysze;) ale on to zepsuł:O zaczął mi mówić o swojej rodzinie,żonie ,dzieciach:O niby tak jak w przyjaźni to bywa ;) ale mnie to oziębiło seksualnie:O proszę osoby które mają doświadczenie w temacie o wypowiedź

Gość tararararara
a po co sie z toba spotkal i po co ci mowil o rodzinie? rozwdonikiem jest?

Gość kocankaaaaadasakskjn
jestes wyrafinowaną wredn a szm...at...ą . I skonczysz w burdelu

Gość fioletka 123456789
po roku znajomości zaczął ze mną rozmawiać o rodzinie to napięcie odnośnie naszej seksualności z jego strony nadal istnieje tylko w luźnych tematach zaczął mówić o dzieciach żonie :O pytam osoby które są lub były w takich układach nie musicie mnie obrażać ja tylko pytam

Gość fioletka 123456789
nie jest rozwodnikiem poszukiwał specyficznych klimatów i tak trafił na mnie

Gość i nie masz się czym chwalić

Gość Opętany przez dwie baby
No współczuję. Ale uwierz - wiem, po co on to robi. On Cię studzi, żebyś nie miała nadziei na nic więcej. Po prostu Wasza znajomość powoli przechodzi w nowy etap: rozstanie.

Gość fioletka 123456789
ja się nie chwalę akrylka pytam osoby które połączył jakiś tam fetysz ,jak to u innych wygląda opętany - to ja ciągle odchodzę to on błaga płacze ale jestem zbyt słaba odnośnie pewnych spraw żeby tak odejść ten facet realizuje moje fantazje przeprasza mnie jak zacznie mówić o swojej rodzinie a jednak .... ma chęć opowiadania mi o nich.... żaden układ stały nie wchodzi w rachubę inne światy;)

Gość fioletka 123456789
dobra dzięki za obecność nie rozumiecie mnie ale to mój problem;) miłej nocy życzę