Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niiina

rozstępy

Polecane posty

hej , mam pytanie czym smarować rozstępy na piersiach i brzuchu w wieku dojrzewania ?

Gość mogą byc kremy na rozstępy
np te dla kobiet w ciąży ja używam tego mamma mia z ziajki

Gość beatricze44444444
i ten ziaji dobry jest?

Gość chorwatka
moja siostra smaruje swoje rozstępy żelem z Flosleku i mówi, że jest z niego zadowolona, więc przekazuję wieści

Gość Połamana DANA
Nie kupujcie tego z Ziajki - śmierdzi tak, że zbiera na wymioty, gorzej niż Fissan, a ten do najprzyjemniejszych zapachów też nie należy. Ja Ziajką posmarowałam się tylko raz i nigdy więcej. Feeeee

Gość Połamana DANA
Do niiina: Nie ma znaczenia czy to wiek dojrzewania - jeśli twoje rozstepy są jeszcze różowe/czerwone masz jeszcze szansę się ich pozbyć, nie czekaj zą staną się białe bo wtedy to już po ptakach, nic nie pomoże :(

Gość dla mnie ten zapach ziajki
jest ok

Gość niedoawiarekupup!
ja na moje rozstępy stosowałam delikatny piling,wykonany z drobnoziarnistej soli (a potem z cukru bo mam jakieś uczulenie) wymieszany z żelem pod prysznic i ew.oliwką do ciała,masowałam tak z 2 minuty codziennie.Po tygodniu,skóra była ładna,gładka i pomimo,że nie zauwazyłam zmiany w wielkości rozstępów to były one mniej widoczne.Ale to był tylko tydzień,a nalezy powalczyć z nimi pare miesięcy,do tego stosując krem przeciw rozstępom napewno będzie poprawa,z resztą i tak po paru miesiącach nie będą Ci aż tak przeszkadzać,wierz mi(mówi dziewczyna która ryczała przez nie godzinami).I nie poddawaj sie,białe rozstępy to nie wyrok!

Gość izasalamon
Jeśli twoje rozstępy są jeszcze czerwone możesz zastosować dostępne kremy na rozstępy (a ich nie brakuje). Ja osobiście stosuję ten http://www.domzdrowia.pl/58339,dax-cosmetics-perfecta-extra-slim-koncentrat-wyszczuplajacy-do-szybkiej-redukcji-rozstepow.html,ale spotkałam się z opinią, że skuteczny jest Revitol Stretch Mark (http://www.revitol.pl/2,revitol-stretch-mark.html). Niestety sporo kosztuje. Ale skoro działa, to może warto spróbować.