Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozory mylą, żal

okres

Polecane posty

Gość pozory mylą, żal

Kochani pewnie wam się to okaże trochę głupie i szczeniackie ale mam problem.Jestem mamą 10miesięcznej córeczki.Karmię ją piersią więc nie mam okresu.Przedtem (przed porodem) gdy miałam mieć okres zawsze mi kilka dni wcześniej towarzyszyło podniecenie i większa ochota na zbliżenie z mężem.A teraz gdy nie mam okresu tego nie ma, zrobiłam sie obojętna na spawy łóżkowe.Z początku sobie to tłumaczyłam że to przez ciągłe zmęczenie, nie przespane noce, a teraz gdy już jest nawet ok to ochoty nadal nie ma.Widzę po mężu że jest mu z tym źle.Kocham się z mężem ale on widzi że to dla mnie nie jest zbyt duża przyjemność więc wczoraj mi powiedział że on też nie chce bo mi to przyjemności nie sprawia, a jak dla mnie to nie przyjemność to dla niego tym bardziej.A ja już nie wiem co robić!!!jest mi tak bardzo źle. =((((((

Gość pozory mylą, żal
pewnie nikt nie ma takiego problemu

Gość kolololo
wizyta u lekarza się klania. Pójdz najpierw do gina i porozmaiwaj, może trzeba sprawdzić hormony? Jeżeli okarze się że przyczyna jest bardziej w twojej gowie to pewnie seksuolog albo jakś terapia malżeńska sie przyda. glowa do góry bedzie dobrze

Gość kolololo
najważniejsze że nie lekceważysz problemu i szukasz rozwiązania, a nie szukasz wymówek przed mężem.

Gość stawowa żaba
Tak, dobry ginekolog, seksuolog. Podoba mi się postawa Twojego męża, nie jest egoistą :)

ja tez jestem mama i tez nie mialam mniej wiecej w tym okresie ochoty na seks i tak to jest, jestes zmeczona, przepracowana, wiem co to 10 m maluch poza tym twoj brak ochoty na zblizenia na pewno zwiazany jest etz z hormonami ja karmilam piersia okragly rok i u nas w zwiazku etz bylo ciezko jeszcze dziciak z nami spal zebym nie musiala do niego latac z cyckiem wiesz jak jest.... nie wiem co ci poradzic, u mnie minelo moej dziekco ma teraz niecale dwa lata a ja mam ochote na bzykanie jak nastolatka ;)

miałam dokładnie tak samo. Przypuszczam, że to hormony + zmęczenie. Jeśli mam być szczera to mi niechęć do seksu przeszła jak zaczęłam myśleć o drugim dziecku...czyli jakoś półtora roku po porodzie :/

Gość pozory mylą, żal
po raz pierwszy te forum mi pomogło dziękuję kochani....daliście mi nadzieję że to minie...niestety do ginekologa mogę iść ale do innego specjalisty już nie bo nie mam z kim dziecka zostawić...mąż w pracy przyjeżdża co 2tygodnie.tak właśnie myśle że jak przestanę karmic piersią to ta dawna ochota wróci, jak to powiedział mój mąż ogień którego teraz nam brak.DZIĘKUJĘ

Gość pozory mylą, żal
powracam do tematu, a teraz ktoś mi coś jeszcze poradzi??

Gość radzę ci
cześciej ruchaj męża

Gość pozory mylą, żal
Dzieki Ci za te cenna rade, obiecalam sobie ze bede od teraz ruchac mojego meza dzien i noc, w czasie okresu (zeby nie zajsc znowu w ciaze). Tylko ze ten cholerny okres za nic nie chce sie pojawic. Co robic, pomozcie, please....

Gość radzę ci
masuj sobie pipke do orgazmu

Gość pozory mylą, żal
i musicie się podszywać??ciekawe czy wy jesteście tacy extra.napewno nie.

Gość pozory mylą, żal
masturbacja odpada, nie lubię tego

Gość pozory mylą, żal
Poradźcie mi. Mój mąż chce lody. Czy mam mu kupić czy zrobić loda ?

Gość pozory mylą, żal
to też odpada, przestańcie się podszywać

Gość Nie robisz
mezowi loda???

Gość pozory mylą, żal
nie ponieważ on powiedział że to robią tylko prostytutki a on ma mnie za żone a nie dziwkę,

Gość pozory mylą, żal
ja różnię się tym od prostytutki, że daje za darmo. Który chętny ?

Gość pozory mylą, żal
ale was to śmieszy, a podszywajcie się do woli,

Gość Maz pozory myla zal
Spadajcie podszywacze, wcale nie powiedzialem mojej zonie ze loda robia tylko prostytutki. Powiedzialem, ze przez to ze ona ma taka niechec do lizania, musze szukac pociechy u prostytutki